Telekom TV infographic

Acum un an, Romtelecom și Cosmote deveneau un singur brand, Telekom Romania, brand care intra oficial în familia operatorului german Deutsche Telekom.
Cu ce noutăți vine Telekom Romania la această aniversare:

O nouă ofertă MagentaONE pentru clienții persoane fizice
Include pentru clienții de servicii integrate fix-mobil până la 6 servicii mobile suplimentare. Clienții MagentaONE noi sau existenți pot adăuga, fără o perioadă minimă contractuală, până la 4 servicii suplimentare Mobil Voce Familie sau Mobil Date Familie pentru 4,95 euro/lună cu TVA inclus/pachet.

În funcție de preferințe, pe lângă servicii nelimitate în rețea (voce și SMS-uri), aceștia pot alege mai multe beneficii de voce cu Mobil Voce Familie – lunar 1000 de minute/SMS-uri naționale, 200 de minute mobile internaționale și 750MB de trafic de date – sau pot opta pentru mai mult trafic de date cu Mobil Date Familie – 500 de minute/SMS-uri naționale, 200 de minute internaționale și 1,5GB de trafic de date.

În plus față de aceste două servicii care combină beneficii de voce și date mobile, clienții pot opta pentru până la două abonamente de date numite Date Tabletă Familie. Prin intermediul tuturor ofertelor noi pentru familie, telefoanele mobile sau tabletele pot fi cumpărate și plătite în rate lunare.

Ca un beneficiu adițional pentru fiecare pachet suplimentar, clientul va primi 1GB de trafic pentru serviciul mobil principal.
Noii clienți au reducere de 50% pentru primele 6 luni pentru pachetele promoționale care includ Mobil L și TV L, Internet L, VoceFixă S, la 72 lei, TVA inclus sau Mobil L cu TV M, Internet L, VoceFixa S, la 69 lei, TVA inclus, pentru aceeași perioadă.

Pentru segmentul de business al Telekom Romania
Portofoliul de pachete integrate fix-mobil a fost îmbunătățit cu opțiuni suplimentare, vizând în principal clienții IMM.
Așadar, în prezent, toți clienții business existenți care au cel puțin un serviciu fix Telekom și un serviciu mobil Telekom pot primi un cont OneDrive for Business gratuit, care include 1 TB de spațiu de stocare securizat (certificat ISO) și acces la versiunea online Microsoft Office. Mai mult, acest segment de clienți business este preluat în call-center, în medie, în 10 secunde.

Noi exclusivități pentru clienții TV
De-a lungul timpului, pe platforma TV au fost adăugate mai mult de 10 canale TV în exclusivitate.
Cel mai recent este Nat Geo People pentru televiziunea liniară, canal disponibil pentru toți clienții de la începutul lunii septembrie.
Nat Geo People este cel mai nou brand din portofoliul National Geographic și oferă acces la povești de viață ale oamenilor obișnuiți din întreaga lume.
De asemenea, pe Telekom TV Interactiv și pe platforma Web & Mobile poate fi accesat un nou pachet exclusiv VoD de către cinefili: Dolce Movies on Demand cu conținut PictureBox de la NBCUniversal, disponibil pentru prima oară în România, combinat cu alte pachete suplimentare existente (MUBI & Disney Movies on Demand).

Telekom TV infographic

Fanii fotbalului pot beneficia de calitate HD, deoarece Dolce Sport HD va face parte din toate pachetele de bază pentru toate tehnologiile TV. În plus, Dolce Sport 2 HD este acum disponibil și pentru clienții de televiziune prin satelit în toate pachetele de bază, în plus față de cele dedicate utilizatorilor TV Interactiv.
Prin urmare, clienții Telekom TV se pot bucura de o experiență completă, în timp ce vizionează toate meciurile UEFA Champions League și UEFA Europa League oferite în exclusivitate.

Capacități IT&C îmbunătățite pentru clienții business
În perioada următoare, clienții business corporate vor beneficia de rezultatele proiectelor-pilot pentru Smart Cities, precum Smart Lighting, Smart Parking, Video Surveillance, Smart Transportation. Printre obiectivele strategice IT&C ale Telekom pentru următoarele 12 luni se numără dezvoltarea continuă a serviciilor de tip „managed” și lansarea de noi servicii din zona IT&C, cum ar fi Mobile PoS, Branch of the Future for banking, Managed Wi-Fi as a Service, soluții de semnătură digitală, arhivă electronică, Cloud CRM și ERP. Portofoliul M2M este, de asemenea, în creștere cu soluții precum Elevator Emergency sau Taxi dispatch.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close