Intel la DreamHack Cluj-Napoca 2015

A început astăzi, joi, DreamHack Cluj-Napoca 2015, unul dintre cele mai mari evenimente de sport electronic din România. Se va încheia duminică.
Intel, partener principal DreamHack, anunță că la standul său vor fi organizate meciurile între și cu Team LGB eSports și Team Property, două echipe de fete jucătoare de Counter-Strike: Global Offensive, printre singurele din Europa.
Meciurile vor avea loc vineri și sâmbătă, 30 și 31 octombrie a.c., între orele 16.00 – 19.00.
Ambele echipe s-au format în acest an, remarcându-se rapid la competiții europene precum DreamHack Tours, în Franța, sau DreamHack Londra, în Marea Britanie.

Intel la DreamHack Cluj-Napoca 2015

Ce mai puteți vedea

Perceptual computing cu Intel RealSense și Oculus Rift
La standul Intel vor fi prezentate diferite aplicații de realitate augmentată și perceptual computing cu ajutorul tehnologiei Intel® RealSense și a ochelarilor Oculus Rift, pe laptopuri de gaming.

Cele mai mici PC-uri cu tehnologie Intel.
Intel va expune la DreamHack Cluj-Napoca 2015 cele mai mici PC-uri, Intel® Compute Stick și Intel® Next Unit of Computing (Intel® NUC), proiectate să ocupe incredibil de puțin spațiu acasă. Cu ajutorul acestor dispozitive vor fi făcute demonstrații ale Intel® Remote Keyboard, aplicație dezvoltată de Intel pentru cele două mini PC-uri, cu care utilizatorii pot controla computerul de la distanță, de pe smartphone sau tabletă.

Medii de stocare puternice
Vor fi prezentate și noi soluții de stocare Intel, seriile de SSD-uri 535 și 730, precum și noile SSD-uri 750, primele cu suport pentru NVM Express, mult mai rapide și mai fiabile față de clasicele hard disk-uri. Vizitatorii vor urmări live cum un desktop PC echipat cu SSD rulează mai repede și mai eficient decât unul cu HDD tradițional. Totodată, vor putea vedea și câteva rezultate de benchmark-uri, motive pentru care să treacă pe o soluție cu SSD.

Produsele expuse în cadrul standului Intel aparțin unor companii locale și internaționale, precum Acer, Asus, Dell Alienware, eMAG, HP, Lenovo, LikeIT, Maguay, Media Galaxy, PC Garage.

Premii surpriză pentru toți fanii Intel la stand și pe Facebook
Sute de premii surpriză îi așteaptă pe toți cei care vor veni să viziteze standul Intel, printre acestea vouchere de gaming și produse promoționale.
Până pe 28 octombrie, vor fi oferite câte 20 de invitații pe zi pentru toate cele 4 zile ale DreamHack Cluj-Napoca 2015 tuturor fanilor care participă la concursul de pe pagina de Facebook Intel România.
Pentru a afla mai multe informații despre cum pot câștiga o invitație, fanii pot intra la https://www.facebook.com/IntelRomania.

#GetIntoExpertMode

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close