Închide

Ce vrei să cauți?

Cum poți să-l determini pe un adolescent să termine liceul

pizza hut
pizza hut

Sunt destui adolescenți la țară care vor să meargă la liceu (și mai departe, la facultate), dar familiile lor nu-i pot sprijini.

Poate ca unii dintre voi nu-și pot închipui situația, dar sunt copii care încă nu au cu se încălța sau nu au bani de navetă.

O donație, care pentru tine nu înseamnă mare lucru, le poate schimba acestora viața, printr-un program pe care îl cunosc bine.

Cum procedăm

În luna octombrie, pentru al optulea an consecutiv, KFC și Pizza Hut sprijină programul World Vision – „Vreau în clasa a noua” printr-o campanie de strângere de fonduri desfășurată în toate restaurantele din țară. Campania are ca scop susținerea a cel puțin 75 de copii cu posibilități financiare limitate, din zonele rurale ale României, pentru a-și continua studiile la liceu.

Între 1 și 31 octombrie, oricine poate dona în urnele special amenajate din restaurantele KFC, Pizza Hut și  la primirea comenzilor Pizza Hut Delivery, indiferent de suma donată și fără a fi nevoit să cumpere ceva.

Datorită rezultatelor peste așteptări ale ediției din 2014 (s-au strâns din donațiile românilor 75.000 de euro), 93 de copii și-au putut continua studiile la liceu, cu 23 mai mulți față de obiectivul inițial. Fiecare elev din program este susținut cu o bursă lunară de 250 de lei pentru a putea acoperi cheltuielile specifice școlii.

În ultimul an, toți elevii din clasa a 12-a din program au promovat examenul de Bacalaureat și 35 dintre aceștia au devenit studenți.
În total, 207 copii susținuți de World Vision au urmat o facultate precum cea de Matematică, Construcții de Mașini, Marketing, Arte Plastice, Geografie, Drept, Telecomunicații, Finanțe, Bănci, Medicină Veterinară, Medicină, Asistență Socială sau Academia de Poliție.

pizza hut

Detalii: www.worldvision.ro, http://www.facebook.com/WorldVisionRomania, http://blog.worldvision.ro/

Adaugă comentariu