cadolines

E destul de complicat să găsești darurile de Crăciun potrivite, așa că încerc să vă dau o mână de ajutor cu o recomandare personală și verificată, Cadolines.

Cadolines a apărut pe piața românească de câteva luni și se remarcă prin faptul că aduce câteva mărci internaționale de prestigiu în primele sale două magazine deschise, la Galeria Mario Plaza (Dorobanți) și la Băneasa Shopping City. Aceste două magazine sunt coordonate de către un manager cu peste 15 ani de experienţă în retail-ul cadourilor de lux, care este la dispoziția dumneavoastră în alegerea unor daruri potrivite.

Cele doua branduri de lux pe care le găsiți la Cadolines sunt Royal Selangor şi Comyns.
Aceste branduri au o tradiție de 130 de ani în realizarea artizanală a cadourilor de lux și sunt consacrate pe piețe din Asia, SUA, Australia și Emiratele Arabe Unite.
În Europa, sunt prezente în Marea Britanie, prin magazine proprii şi în lanţuri de prestigiu precum Selfridges & Co şi John Lewis.

cadolines

Unicitatea produselor Royal Selangor, aduse de Cadolines în România, constă în faptul că sunt realizate și finisate manual din staniu – al patrulea metal nobil după platină, aur și argint. Staniul se distinge prin maleabilitate și temperatură joasă de topire, ceea ce îl face materialul preferat al artizanilor și designerilor de produs.
Obiectele din staniu sunt durabile si au un comportament foarte bun cu trecerea timpului, căpătând o patină plăcută; nu degeaba se spune că soluția pentru păstrarea aspectului frumos al lucrurilor din staniu este să le folosești.

Produsele Comyns sunt realizate din porțelan fin, acoperit și finisat manual cu straturi succesive și generoase de argint.

cadolines

 

Royal Selangor este recunoscut în lume și pentru designul personalizat al obiectelor sale. Compania lider de lux LVMH a mandatat Royal Selangor pentru a produce accesorii pentru branduri de șampanie precum Veuve Clicquot Ponsardin, Dom Perignon şi Krug.
În sport, Royal Selangor a creat trofee spectaculoase pentru competițiile de Formula 1 din Malaezia, Singapore și China, Shanghai ATP 1000 Masters și Turneul de Golf al Malaeziei Sime Darby LPGA.

Câteva exemple de cadouri pentru parteneri de afaceri care pot fi cumpărate de la Cadolines:

Decantor pentru vin Wicker (580 de lei)

cadolines

Ceas de masa V &A Inspired (760 de lei)

cadolines

Set de ceai Four Gentlemen (2910 lei)

cadolines

Suport pentru sticlă de vin Tracery (220 lei)

cadolines

O notă excelentă pentru site-ul Cadolines

Puteți consulta o parte din oferta Cadolines, de aproximativ 220 de obiecte, pe site-ul brandului, excelent organizat. Ești ghidat pas cu pas („Cui dăruiești?”, „Cu ce ocazie?”) și ți se fac sugestii de cadouri potrivite pentru aniversări, promovări, decorarea casei, petreceri, pentru copii, femei, bărbați sau pentru ocazii corporate.

Bugetul mediu pe care un client îl cheltuie în magazin este de aproximativ 500 lei – spun oficiali ai Cadolines.

 Aproximativ 40% dintre produsele noastre merg către clienți corporate. Feedbackul este foarte bun, avem confirmarea clienților noștri. Mai mult de atât, peste o treime dintre clienții existenți se întorc pentru noi achiziții, afirmă Cristina Constantin, acționar Cadolines.

Pentru anul viitor, acționarii Cadolines au plănuit extinderea rețelei de magazine în București dar și în câteva orașe mari din țară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close