Orange România anunță că Jean-Franҫois Fallacher (foto stânga) își încheie mandatul ca Chief Executive Officer al Orange România și va lucra mai departe la Orange Polonia.
Grupul Orange o numește pe Liudmila Climoc (foto mijloc), în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, în rolul de CEO al Orange România.
Julien Ducarroz (dreapta), care deține acum poziția de Chief Commercial Officer la Orange România, este numit CEO al Orange Moldova. Aceste schimbări vor intra in vigoare de la 1 mai 2016.

Orange Romania top management

Liudmila Climoc are o experiență extinsă în domeniul telecomunicațiilor, obținută de-a lungul celor 19 ani petrecuți în această industrie. Și-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte și lansări comerciale importante. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziția de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer. Sub conducerea sa, compania și-a dublat baza de clienți, la peste 2,6 milioane de clienți astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova, cu o cotă de piață de 57% din sectorul de mobil.
Suporter pasionat al noilor tehnologii de comunicare și o susținătoare constantă a inovației, Liudmila a asigurat într-un mod remarcabil conducerea pe plan tehnologic și pe planul inovațiilor a Orange în Moldova, unde are în palmares 2 premiere în industrie – lansarea HD Voice și HD Voice Internațional pentru mobil, înainte ca acestea să fie adoptate la scară largă în restul Europei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close