Vine primăvara, e clar, curând pomii vor da-n frunză verde, iar Ziua Îndrăgostiților și vechea sărbătoare românească Dragobetele bat la ușă.

Cum să-i faci perechii o surpriză cu aromă de flori de castan și trandafiri sălbatici de munte?
Încearcă experiența aceasta, nu e greu deloc:

  1. Alege o fotografie pe care o ai deja sau trage una nouă care să dovedească dragostea voastră.
  2. Încarc-o pe site-ul www.kissyourhoney.com și editeaz-o; poți da zoom sau poți schimba culorile (vezi că trebuie să selectezi „România” în partea de sus).
  3. Scrie după aceasta, tot pe site, un mesaj personalizat, o declarație de dragoste către persoana pe care o iubești.
  4. Lasă-ți adresa și în scurt timp vei primi acasă două etichete cu care poți transforma sticla de METAXA Honey Shot într-un unicat, într-o surpriză plăcută, într-un lucru pe care îl aveți doar voi doi.

După ce vei lipi etichetele (pe spate va fi eticheta cu mesajul), sticla voastră va arăta așa:

Metaxa honey shot

Sau așa:

Metaxa honey shot

E deja o tradiție. Începând din vara trecută, amatorii de METAXA s-au jucat de-a Be A Bee și până azi peste 4600 de imagini inedite din toată Europa au fost postate pe Instagram, cu hashtag-ul #kissyourhoney. Le poți vedea aici, spre inspirație.

Ce vei face cu sticla de METAXA Honey Shot este decizia ta! O poți savura imediat, o poți păstra pentru o ocazie specială sau poți posta pe rețelele sociale poza primită acasă pentru a sărbători dragostea.

În campanie nu sunt acceptate fotografii cu copii sau persoane sub 18 ani.
www.consuma-responsabil.ro

METAXA Honey Shot

 Pentru a crea Honey Shot, METAXA și-a găsit inspirația în verile eterne ale Greciei și a adus textura bogată și aroma specială a mierii într-o băutură complexă.
Astfel, vinurile aromate de Muscat şi amestecul de distilate fine au fost infuzate cu miere din Peloponez pentru a obține o combinație surpriză, ca un cocktail al naturii, cu o esenţă dulce, sălbatică şi provocatoare: METAXA Honey Shot.
Colectată din nordul peninsulei Peloponez, din regiunea Egio, la o altitudine de  800 metri, mierea este obținută din flori de brad, castan, măr sălbatic, păducel și trandafiri sălbatici.
Servită rece, METAXA Honey Shot are un gust  fin și o aromă surprinzătoare.
Note de degustare: 
Culoare: chihlimbar deschis cu reflexe aurii.
Arome bogate de fagure de miere, floare de portocal, iasomie, curmale, caise.
Gust: stafide albe, stejar, smochine, plante aromate
Finish: dulce, cu note de coajă de portocală şi plante  aromate
ABV: 30%

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close