Închide

Ce vrei să cauți?

Ce am reușit ca super-erou al finanțelor proprii

UniCredit Bank online banking
UniCredit Bank online banking

I-am invidiat întotdeauna pe oamenii cumpătați, care țin cu dinții de banii lor și nu se dovedesc mână spartă când vine vorba de cheltuieli.

Este calitatea care mie îmi lipsește cu desăvârșire. Sunt cheltuitorul perfect, deși (sau poate tocmai de aceea) n-am reușit să devin milionar nici măcar în lei.

Sau, mai bine zis, eram cheltuitorul talentat, pentru că Internetul, computerul personal și aplicația Online B@nking (click!) de la UniCredit Bank au reușit să mă disciplineze.
În ultimele două luni am reușit să dezleg enigma cumplită „unde se duc banii mei” datorită acestei aplicații care se dovedește contabilul perfect: ține minte fiecare leu pe care îl dau și cu ce ocazie, îl trece la categoria de cheltuială potrivită și  face totalul instantaneu, prin funcția „Gestionare Cheltuieli”.

Spuneam că super-eroul este individul căruia îi reușesc acțiuni imposibile pentru alții. Cam așa mă simt și eu acum, omul disciplinat de o aplicație web și care a căpătat super-control asupra banilor:

UniCredit Bank online banking
Să luăm ca exemplu „factura” lunară de bere. Să spunem că, uitându-mă la câți bani am în cont, am stabilit ca luna aceasta să nu cheltuiesc mai mult de 150 de lei pe bere. Mi-am setat acest obiectiv și aplicația mă ajută să-l urmăresc.
Așa știu de fiecare dată cam câte beri îmi mai permit până la data de 1 a lunii următoare, conform bugetului pe care mi l-am stabilit, și nu mă trezesc la un moment dat că am exagerat la acest capitol.
Unicredit Bank Online banking
Sau pentru că tot vorbim de timpul liber, aplicația Online B@nking de la UniCredit Bank mă ajută să țin sub control și cheltuielile cu ieșirile din week-end. La fel, văd unde, când și cât am cheltuit și îmi pot seta o „barieră” de care să nu trec.

UniCredit Bank online banking

Cea mai importantă parte a cheltuielilor, știm, este cea legată de casă. Aplicația face ordine și aici. Facturile la utilități sunt trecute într-o rubrică separată, iar cumpărăturile în alta.

Arunci o privire de ansamblu pe bugetul personal din aplicație și știi exact cum stai cu finanțele personale.

Astfel, faci economii mai lesne și te poți gândi, nu doar visa, la proiecte personale mai ample, gen renovarea locuinței sau o vacanță mai acătări.
Nu e deloc greu, te ajută aplicația.

Dacă ești client al băncii, poți încerca chiar în acest moment Online Banking (click) de la UniCredit Bank. Succes!

Adaugă comentariu