bergenbier

Mai întotdeauna când presa vorbește despre părinții fotbaliștilor Naționalei, sunt pomeniți și intervievați tații și mai niciodată mamele.
Și totuși, sunt fotbaliști care, atunci când au fost copii, au mers de mână cu mama la prima lor selecție.

O emoție imensă stă ascunsă în sufletul mamelor atunci când băieții lor intră pe teren. Ca să nu mai vorbim de momentul când au de bătut sau de apărat un penalty.

Uneori cu lacrimi în ochi, doamnele Mariana Keșeru, Dorina Prepeliță, Mariana Lung, Maricica Dumitriu (soacra lui Dragoș Grigore), Emilia Stroe (mama lui Denis Alibec), Victoria Raț, Cornelia Hoban au vorbit despre cariera de mama de fotbalist în acest clip:

De 8 Martie, cu acest film ne plecăm în fața mamelor, așa cum și ele s-au sacrificat pentru noi. Le mulțumim pentru tot efortul depus, pentru toate lacrimile și zâmbetele de după goluri, pentru ambiție și pentru sprijin – spune comunitatea Bergenbier a pasionaților de fotbal Eu sunt 12.

Cred că mamele merită astăzi și mai multe gânduri bune, așa că dacă ți-a plăcut clipul, dă-i un share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close