Cele mai multe articole de pe Internet despre „Cum să…” sunt gunoaie promovate pentru a atrage trafic.
Am ales totuși să postez această înregistrare TED despre fericire și împlinire din cel puțin trei motive.

Chiar dacă este mai veche și ați văzut-o deja, merită să o revedeți. E terapeutică. E de ajuns să ieșim din casă și simțim peste tot o stare de tensiune, de dușmănie, de competiție pentru cele mai stupide victorii.

Dacă nu ați văzut acest filmuleț, rezervați-vă 12 minute pentru a-l urmări. E o invitație la introspecția propriei vieți.

Principalul motiv însă este acela că studiul prezentat în clip ar putea fi cea mai lungă și riguroasă cercetare făcută vreodată: nu numai că este semnată Harvard, dar s-a întins pe 75 de ani și a avut ca subiecți săraci și bogați, intelectuali și simpli muncitori, ba chiar și un președinte al SUA.

În fine, poate normal ar fi fost să vă atrag atenția asupra acestui video printr-un simplu link share-uit pe rețelele sociale, dar în acest caz ar fi fost consumat instant și apoi greu de găsit. Așa că am ales să-l găzduiesc pe blog.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close