Frigiderul Miele K20.000 Black Board Edition -2 (Medium) (2)

Mi se par simpatice noile frigidere Miele lansate și în România, pentru că ies din rând cu o idee simplă.
Istorie:
În anii din urmă, producătorii mari de electrocasnice au venit cu concepte de frigidere hi-tech, conectate la Internet și având încastrate pe ușă ecrane digitale.
Ar fi urmat ca respectivele frigidere să fie suficient de inteligente încât, de exemplu, să „citească” etichetele alimentelor din interior și să ne anunțe când trebuie să mergem la supermaket.
Astfel de frigidere au rămas în stadiul de concept – e prea devreme pentru astfel de tehnologii sau, pur și simplu, nu avem nevoie de ele.

Miele – un brand german de electrocasnice de lux, cu prețuri pe măsură dar și cu garanții de funcționare de 20 de ani pentru produsele sale – propune o soluție mai simplă: ușa frigiderului este o tablă (precum cea de la școală) pe care poți să scrii/desenezi cu creta.
Lași mesaje pentru familie, notezi o listă de to do sau ai câteva momente de liniște cât copilul desenează dinozauri.

Frigiderul Miele K20.000 Black Board Edition -2 (Medium) (1)

Prețul K20.000 BlackBoard Edition, primul frigider din lume cu front de tablă neagră: 6.950 de lei.
Poate fi văzut și cercetat la showroom-ul Miele din Piața Presei.
Și pentru cei care doresc detalii de funcționare, câteva rânduri cu copy-paste din comunicatul de lansare:

„Interiorul adânc permite utilizatorului să pună în frigider chiar și o tavă de copt. Produsele au și iluminat LED la nivelul plafonului pentru ca lumina să se aprindă treptat la deschiderea ușii. Mai mult decât atât, noua generație oferă un sistem de iluminat și în congelator.

O altă caracteristică introdusă pentru prima dată de Miele este sertarul suplimentar CompactCase în care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Pe lângă acestea, frigiderele dispun și de setări cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie în timpul perioadelor de absență de acasă, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maximă de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de funcționare, și Timerul QuickCool care atrage atenția și previne înghețarea băuturilor și plesnirea sticlelor.”

1 Comment

  1. Nici nu e scump ….calitatea costa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close