Închide

Ce vrei să cauți?

Intel NUC Kit NUC6i7KYK, un mini-PC performant

Intel NUC6i7KYK
Intel NUC6i7KYK

Miniaturizarea computerelor mai face un pas important cu Intel NUC Kit NUC6i7KYK, un mini-PC puternic, de dimensiuni reduse (116x211x28 mm), prezentat săptămâna trecută în premieră în România.

Intel NUC Kit NUC6i7KYK este bazat pe cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core și dotat cu soluția grafică Intel Iris Pro.

Intel NUC6i7KYK

Este gândit pentru două activități care cer putere de calcul mare:

Gaming. Cu un design nou, PC-ul permite utilizatorilor să se joace în voie fără a exista riscul supraîncălzirii. Indiferent de complexitatea jocului, utilizatorii pot beneficia de performanța de care au nevoie, inclusiv de o grafică 3D de 30 de ori mai bună pentru o rezoluție superioară în timpul jocului și nu numai. De asemenea, cu ajutorul tehnologiei Thunderbolt 3, utilizatorii au la dispoziție o lățime de bandă de două ori mai mare pentru sesiuni de gaming neîntrerupte – explică Intel.

Editare foto-video și activități de birou multitasking. Soluția grafică Intel Iris Pro cu capabilități de display 4K permite editarea foto-video ca un profesionist. Intel NUC Kit NUC6i7KYK este compatibil cu Windows 10 pentru un timp de răspuns mai rapid și multitasking. Suportă până la 32GB memorie RAM și are 4 porturi USB 3.0, pentru periferice.

Preț informativ: 629 dolari (Amazon).

Intel Core i7-6950X Extreme Edition, cel mai puternic procesor pentru desktop

A mai fost prezentat Intel Core i7-6950X Extreme Edition, cel mai puternic procesor pentru desktop, având 10 nuclee și 20 de fire de execuție. Are o frecvenţă de bază de 3GHz și un consum TDP de 140W. De asemenea, suportă până la 25MB memorie cache L3, acceptând module de memorie DDR4 funcționând la 2400 MHz.
Cu procesorul Intel Core i7-6950X Extreme Edition, utilizatorii pot face live streaming fără a întâmpina probleme sau pot încărca foarte ușor conținut online.
Tehnologia Intel Turbo Boost Max 3.0 crește performanța procesorului. Cum funcționează? Aceasta identifică cele mai rapide nuclee din procesor, prioritizând utilizarea acestora de către aplicații. În plus, procesorul vine cu multiplicator deblocat pentru sesiuni de overclocking.
Descrierea pe larg.

 

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Pare interesant, o sa fac o comparatie cu noul sistem desktop dimensiune standard pe care il schitasem ca lista.
    Poate vrei sa revizuiesti propozitia „suportă până la 25MB memorie cache L3, acceptând module de memorie DDR4 ” ca nu are nici un sens.

Adaugă comentariu