Catalog IKEA 2017 (4)

Catalogul IKEA 2017, lansat astăzi, a devenit o adevărată revistă despre viață și casă.
Nu se mai limitează doar la prezentarea produselor pe care le găsim în magazine.
Vine și cu 13 povești interesante din diverse zone ale globului, cum este cea a lui Johan Reider, fost „chef al căminului” din Universitatea Columbia. Johan se plictisise de mâncarea de la cantină și s-a apucat să gătească în camera sa de cămin; în scurt timp la ușa sa s-a format o coadă de studenți dornici să-i încerce creațiile și acum se gândește serios să facă din pasiunea sa o afacere.
O altă poveste interesantă din catalog: despre cum a început o echipă de designeri IKEA să cerceteze posibilitatea de a face mobilier din hârtie.

Tema catalogului IKEA 2017 pare să fie relaxarea și naturalețea. Ideea e de libertate: imperfecțiunile în casele noastre sunt perfect normale. Nu suntem obligați să luăm cina ca pe vremea bunicilor, așezați frumos în jurul mesei. Mâncarea nu trebuie să arate ca în revistele de cooking. Mai important este alături de cine luăm masa.

Catalog IKEA 2017 (4)

Odată cu Catalogul IKEA 2017, a fost redesenată complet și aplicația mobilă Catalogul IKEA (valabilă în App Store și Google Play), care promite să arate mai bine, să funcționeze mai bine și să ofere mai multe informații celor care își doresc să exploreze conținutul catalogului.
Aplicația Catalogul IKEA nu este numai o variantă digitală a catalogului, ci o extindere și o îmbunătățire a acestuia. În România va fi disponibilă de la 25 august 2016, ora 00:00.
Noua aplicație este mai ușor de folosit cu ajutorul noului meniu intuitiv, conține mai multe materiale video și mai multe moduri prin care să testezi soluții pentru acasă în format 3D.
O altă îmbunătățire a aplicației este pentru modul de AR (Realitate Augmentată) care permite vizualizarea de produse în spațiul de acasă, pentru a vedea dacă se potrivesc.

Catalog IKEA 2017 (4)

În perioada 25 august – 10 septembrie, peste 875.000 de exemplare ale noului catalog IKEA 2017 vor fi distribuite gratuit în locuințele din București și împrejurimi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close