Închide

Ce vrei să cauți?

UPC: Oferim cea mai bună experiență* Wi-Fi în 100.000 de case din România

Connect Box_UPC
Connect Box_UPC

Spuneam acum câțiva ani, nemulțumit de cât de prost și cât de scump era accesul la net în hotelul din străinătate în care poposisem, că Internetul ar trebui să fie precum curentul electric. Să-ți ofere acces instant pe oricâte dispozitive dorești (așa cum poți aprinde mai multe becuri o dată), la o viteză decentă și să funcționeze fără întreruperi.

Conexiunea la Internet nu mai este un moft: pe lângă divertisment, devine unealta noastră principală de comunicare. Să ne gândim numai la miile (zeci, sute de mii? – nu am statistici) de români răspândiți în lumea întreagă care țin legătura cu cei rămași acasă prin Skype.

Odată cu apariția smartphone-urilor și tabletelor foarte accesibile ca preț, rețeaua de Internet de acasă trebuie să facă față unui trafic mult mai intens, iar stabilitatea este esențială.
Un recent studiu UPC* arată că, în mediul urban,  în medie, un utilizator deține 3,6 echipamente prin care accesează Internetul acasă, iar în intervalele orare obișnuite de utilizare sunt conectate simultan la internet aproximativ 2,4 persoane într-o locuință*.
Evident wireless, iar statisticile UPC arată că aproape 80% dintre clienții săi aleg varianta Wi-Fi pentru abonamentul la Internet, în creștere semnificativă față de cei 69% în urmă cu numai doi ani.

Problema care apare uneori la Internetul casnic este calitatea modemului Wi-Fi la care se adaugă setarea relativ dificilă.
UPC a rezolvat aceste probleme acum zece luni când a lansat pe piața românească noul echipament wireless de ultimă generație Connect Box pentru serviciul de internet.

Dovada: în cele zece luni, Connect Box a fost achiziționat de 100.000 de români din toată țara.
Rata de adopţie a noului modem a fost foarte rapidă, două treimi din clienţii care au ales Connect Box provenind dintre clienţii de internet UPC deja existenţi.

Avantajele Connect Box de la UPC:

Cel mai nou și performant standard Wi-Fi: 802.11a/n/ac – oferă viteze mari de Internet prin Wi-Fi, până la 500 Mbps. Tehnologia dual band (2,4 GHz și 5 GHz) selectează automat banda potrivită, astfel încât fiecare device este conectat la cel mai bun semnal Wi-Fi disponibil.

Design modern, minimalist. Este de dimensiuni reduse (220 x 160 x 45 mm) și se integrează natural în interioarele moderne.

Semnal puternic și acoperire în toată casa pentru orice dispozitiv.

4 porturi Ethernet + port telefonie UPC.

Detalii despre Connect Box, aici.

Connect Box_UPC

Oficialii UPC afirmă că prin modemul de ultimă generație Connect Box, inclus in ofertele de internet,  oferă cea mai bună experiență Wi-Fi în casele a 100.000 de români. ⃰

Pe segmentul business, peste 2.000 de companii au achiziționat servicii internet de la UPC cu modemul Connect Box inclus.

*Studiul a fost realizat în perioada iulie-august 2015, pe un eșantion reprezentativ de utilizatori de internet, din mediul urban

*Conform ofertei publice  a principalilor furnizori de internet

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu