Închide

Orange oferă Internet fix și TV prin cablu în 90 de orașe

Până acum puteai să cumperi de la Orange telefonie mobilă și televiziune prin satelit.
De ieri însă, operatorul oferă, la pachet cu serviciile mobile sau separat, și Internet fix prin fibră optică, TV prin cablu și telefonie fixă, în peste 90 de orașe.
Dacă te tentează ideea de a încerca noile servicii, trebuie să fii în aria de acoperire, iar acest lucru îl poți verifica aici (click).

Exemple. Pachete de servicii de 25 euro și de 40 euro
Orange a prezentat exemple de tarifare pentru două pachete fix-mobil:
Pentru 25 de euro/lună, un client din zona urbană primește Internet fix la 500Mbps, televiziune prin cablu cu 121 de canale și abonament mobil cu minute naționale nelimitate și 1,5 GB  trafic mobil.

Dacă alege abonamentul de 40 de euro, primește Internet fix la 1 Gbps, televiziune prin cablu cu 127 de canale și servicii mobile cu minute și SMS naționale nelimitate, 5GB trafic Internet mobil +1GB roaming.

Orange Home

Oferta de mai sus  este valabilă pentru abonații existenți, la prelungirea contractului de voce mobilă pe un abonament din oferta curentă și activarea abonamentelor Orange Home Net și Orange Home TV pe 24 luni.

La aceste servicii se poate adăuga soluția de securitate a locuinței, bazată pe senzori, Orange Smart Home, ceea ce aduce un discount de 5 euro.

Recunoașterea loialității clienților prin bonusul de vechime

La prelungirea contractului de voce mobilă și la activarea abonamentelor Orange Home Net și Home TV, toți abonații primesc un bonus de 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețea, acordat ca reducere suplimentară pentru achiziția de tablete, smartphone-uri sau accesorii. Spre exemplu, un abonat care este în rețea de 10 ani primește 100 euro reducere suplimentară.

Orange promite servicii clienți atente la instalare și post-instalare, pentru Internet și televiziune prin cablu.

Orange Liudmila Climoc
Liudmila Climoc, CEO Orange România: Aproximativ 50% dintre casele din România au cel puțin 1 serviciu Orange, iar 50% dintre clienții Orange au vechime de peste 10 ani.

Soluții pentru business

Companiile mici şi mijlocii au la dispoziție un pachet IT&C dedicat, cu soluții de productivitate şi de securitate, împreună cu Internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, router şi amplificator de semnal  Wi-Fi inclus.

Noua ofertă Orange a devenit posibilă datorită parteneriatului încheiat cu Telekom Romania. Înainte de extinderea în 90 de orașe, operatorul a experimentat soluțiile de Internet fix și televiziune prin cablu în Cluj, Iași și Timișoara.

Adaugă comentariu