Închide

Ce vrei să cauți?

De ce e nevoie de Supernet 4G+ de la Vodafone. Și un test video (P)

supernet 4g+ stop cadru spot TV vodafone
supernet 4g+ stop cadru spot TV vodafone

Mă uitam zilele acestea pe o listă de vloggeri foarte tineri, din noul val. Fiecare are între 120.000 și 500.000 de abonați pe canalul propriu Youtube și un număr de vizionări impresionat la fiecare clip.
Am putea spune că sunt copii/adolescenți care și-au creat din nimic propria televiziune online.

E o evoluție: generațiile noi nu mai acceptă să stea legume în fața televizorului. Vor să aleagă rapid conținutul video interesant și să fie interactivi, să discute, să aprecieze sau să critice online, să share-uiască ce le-a plăcut.

Vă povesteam ieri că în statisticile Vodafone din 2014 consumul mediu de conținut video/client livrat de smartphone-uri sau tablete era aproape de zero.
Astăzi, fiecare client consumă în medie 1,5 ore lunar de video pe mobil iar tendința este de creștere accentuată.

În același sens, între 40 și 50% dintre vizitatorii de dimineață ai site-urile românești le accesează de pe mobil sau tabletă

Internetul mobil la viteze 4G, un lux cu doar câțiva ani în urmă, a devenit așadar un must have.

Tehnologia 4G este una generoasă cu vitezele de Internet, cu condiția să ai o rețea evoluată și terminale compatibile.
Am scris ieri despre lansarea de către Vodafone a servicii mobile de date Supernet 4G+ în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități, servicii care pot livra o viteză dublă față de obișnuitul 4G și asigură o conexiune mai bună în interiorul clădirilor.
(detalii, aici.)

Pentru promovarea Supernet 4G+, Vodafone a lansat campania „Ai puterea să reușești imposibilul. Rețeaua ta de încredere, Supernet 4G+, te susține cu cu cea mai bună experiență video HD„.
Îmi place clipul  campaniei care rulează la televiziuni, pentru că nu e unul din categoria dreaming-aspirațional, metaforic, ci surprinde un test real: parbrizul mașinii de curse a fost acoperit, pe capotă au fost montate telefoane care au transmis HD prin rețeaua Supernet G+ imagini în interiorul mașinii.
Pilotul Titi Aur ne-a arătat o schemă a rețelei:

titi aur vodafone supernet 4g+

Clipul:

Odată cu lansarea Supernet 4G+, clienții Vodafone din Cluj și Iași au acces la Internet mobil gratuit timp de o lună.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu