Închide

Ce vrei să cauți?

Au început înscrierile la Concursul Gala Premiilor pentru un Mediu Curat 2016

ecotic-gala-premiilor-pentru-un-mediu-curat
ecotic-gala-premiilor-pentru-un-mediu-curat

Gala Premiilor pentru Mediu Curat, proiect cu tradiție a ECOTIC – ediția 2016 fiind a VIII-a, recompensează cele mai bune inițiative de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei.

Înscrierile concurenților pentru ediția din acest an au început pe 7 septembrie, iar termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 25 noiembrie.

Cine se poate înscrie

Concursul are patru categorii, fiind invitate să se înscrie companii, instituții de învățământ, instituții publice si ONG-uri care au dezvoltat în anul precedent sau au încă în desfășurare proiecte dedicate mediului.
Condiția esențială este ca aceste proiecte să fie într-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate, chiar și intermediare.

Cum puteți să vă înscrieți

Înscrierile se pot realiza pe site-ul dedicat premiilepentrumediucurat.ro, prin completarea formularului online de înscriere, disponibil aici: premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate, iar premiile pentru cele patru categorii de concurs vor fi acordate în decembrie, în cadrul evenimentului festiv Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – 2016.

____________________________

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 550 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 90.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate. Consultanța promptă și specializată oferită producătorilor de echipamente electrice, baterii și acumulatori este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiți pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicată, precum și pe pagina LinkedIn.

Adaugă comentariu