Închide

Ce vrei să cauți?

Cadou pentru singura zi din an în care Radu Bazavan are voie să fugă de acasă

radu-bazavan-film
radu-bazavan-film

În 2011, la o petrecere, și-a luat paharul de vin și m-a tras deoparte. Mi-a mărturisit ceva total neașteptat: că vrea să facă un film. Un film adevărat, lung metraj.
Ok, am zis, oamenii sunt deosebit de entuziaști la bere – spor la treabă, Spielberg!

Vreun an mai târziu, spre uluirea mea, mi-a arătat pe laptop primele 20 de minute din filmul pe care îl turnase. Convinsese oameni să joace „pe gratis”, filmase, montase cu alți prieteni (foto sus) și se zbătea să facă rost de bani pentru post-producție.
A reușit și asta.

Filmul „Usturoi”, dezinhibat și vesel, îți dă un brânci spre optimism și bunătate, nu degeaba a vândut mai multe bilete la cinema decât blockbusterele americane.
(Dacă n-ai văzut încă „Usturoi”, poți să o faci online aici, costă mai puțin decât la cinematograf.)

Despre Radu Bazavan e vorba. Ne-a dat tuturor o lecție: chiar dacă ai un serviciu cvasi-banal, o familie care îți cere o casă și un frigider plin, chiar dacă nu știi de unde mai ai energie să trezești și să îmbraci Gropănelul mofturos pentru grădiniță în fiecare dimineață, trebuie să crezi în visul tău și să-l duci la bun sfârșit.

Și cum Raiffeisen Bank a pus la cale un Secret Santa pentru bloggeri, iar tragerea la sorți mi l-a repartizat pe Radu aka Groparu, m-am uitat eu pe unde fuge el de acasă când are voie (o dată pe an) și am văzut că la pescuit.
Așa că îi cumpăr asta:

groparu-lada pescuit

O comand de pe telefonul mobil și o plătesc rapid printr-un simplu swipe, pentru că aplicația de Mobile Banking de la Raiffeisen Bank este, cred, cea mai avansată de pe piață.
Poți să-ți activezi din aplicație widgetul Smart Mobile și de aici totul devine mai simplu: vezi imediat câți bani ai în cont, dacă ți-a intrat salariul, să-ți alimentezi cardul de credit sau să faci plăți rapid, printr-un swipe, pentru că nu mai e nevoie să intri în aplicația de mobile banking.

Dacă te-am făcut curios/oasă, intră aici  și aici să vezi ce-i cu widgetul Smart Mobile.

Și cum se urează la pescari, că nu știu? „Succes”, parcă? 🙂

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu