chivas de venture sowat

Am fost aproape sigur că SOWAT, startup-ul românesc al doctorului Khaled Al Mezayen, va câștiga etapa locală a competiției Chivas The Venture și de aceea am ales să îl sprijin public.

SOWAT este un proiect care salvează oameni. În România încă mai mor sugari din cauza apei infestate, iar în Siria, țara din care se trage pe jumătate Khaled Al Mezayen, comunitățile de refugiați au în primul rând nevoie de apă pentru a supraviețui.

SOWAT, companie sibiană, cu linie de asamblare la Cluj, produce stații transportabile de tratare a apei, astfel încât aceasta să devină potabilă. Stațiile SOWAT livrează apă ieftin, sunt robuste, iar sistemul de filtrare nu are nevoie de întreținere și de consumabile scumpe:

Antreprenorul SOWAT, Khaled Al Mezayen, născut în România dintr-o mamă româncă și un tată sirian, va merge în finala globală a competiţiei The Venture în perioada martie – iulie 2017, alături de alți 29 antreprenori din țări de pe tot globul.
Astfel, pentru Khaled urmează experiența unui Accelerator de business în Londra, la Oxford (12-17 martie), şi participarea la pitch-ul final de la Los Angeles (10-14 iulie), locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor.

Concursul internațional Chivas The Venture este dotat de premii de 1 milion de dolari.

Poți citi mai multe despre SOWAT aici: Fabrica de apă a doctorului Khaled Al Mezayen din Transilvania.
Și un articol din presa sibiană: O firmă a creat un sistem de purificare a apei cu 20 de bani pe lună.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close