vodafone

Consumul de date pe dispozitive mobile (mai ales generat de video) se dublează de la an la an, astfel că lansarea de astăzi de către Vodafone a Supernet™4.5G este binevenită.

Pe scurt, Supernet™ 4.5G este prima rețea mobilă capabilă de viteze în jurul valorii de 800Mbps, utilizând un smartphone lansat comercial.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.
„La scurt timp după repoziționarea de brand, care are la bază o abordare optimistă asupra felului în care tehnologia și viețile noastre vor evolua în viitor, anunțăm evoluția Supernet™ 4.5G” – Murielle Lorilloux, noul CEO Vodafone România

Alte avantaje: optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare, spun oficialii operatorului.

“Lansăm azi o tehnologie care face punte între 4G și 5G. Vitezele ajung până la 800 Mbps. Am lucrat și la lățimea de bandă pentru a permite cât mai multor clienți astfel de viteze”, explică Andrea Rossini, director al Consumer Business Unit la Vodafone Romania.

Este pentru prima dată când o rețea mobilă din România oferă viteze comerciale din sfera vitezelor Gigabit, creând astfel puntea dintre 4G și 5G”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Lansarea Supernet™4.5G este susținută de o campanie de promovare (TV, print, outdoor și digital), cu mesajul „Rețeaua ta de viitor te susține cu viteză și securitate pentru experiențe de ultimă generație. Hai să ne bucurăm împreună de viitor. Ready?”.
Clipul este acesta:

Povestea din spot: o întrecere spectaculoasă între campionul de raliu Titi Aur, la volanul unui autoturism pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară, și gameri români care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil (îți spun imediat și despre joc), pe replica virtuală a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet™ 4.5G.

Jocul pentru mobil RaceReady Vodafone
Este o premieră națională, Vodafone fiind prima companie telecom care promovează o tehnologie printr-un proiect digital de gamification, bine realizat și închegat.
Jocul oferă lecții de condus defensiv pe Transfărăgășan, concepute de campionul de raliu Titi Aur.
Transfăgărășanul a fost reprodus virtual ( o să-ți placă), iar Titi Aur te învață, de exemplu, cum să iei perfect curbele.
RaceReady Vodafone poate fi downloadat gratuit pe smartphone-urile și tabletele iOS (aici) și Android (aici).

vodafone vodafone vodafone

Poate că în acest moment nu ai smartphone-ul care să permită viteze apropiate de 800 Mbps, dar lansarea Supernet™ 4.5G de azi ne arată clar cum va fi calitatea internetului mobil în viitorul destul de apropiat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close