cameră supraveghere

Logitech a dus în magazinele de electronice camera pentru supraveghere locuințe Circle 2, pentru exterior sau interior. Cu ajutorul camerei, utilizatorii pot urmări ce se întâmplă în casă, curte sau cine sună la ușa.
Activarea ei este simplă: după montare, va fi conectată rapid cu aplicația mobilă Logi Circle (iOS/Android).

Sunt disponibile două modele Circle 2, wireless și cu cablu.
Suporturi și accesorii compatibile:

  • Suport de montare pe geam, exterior sau interior
  • Suportul de montare pe perete
  • Extensie Weatherproof: Carcasa rezistentă la intemperii asigură siguranța cablurilor în exterior
  • Baterie reîncărcabilă, autonomie de până la 3 luni

logitech camera securitate

Logitech Circle 2 înregistrează/transmite la rezoluție  de 1080p HD, vine cu vizionare pe timp de noapte, lentilă cu unghi larg de acoperire de 180 de grade și redare audio în ambele sensuri pentru conversații.

Fiecare cameră Circle 2 este prevăzută cu 24 de ore de stocare gratuită și securizată plus alte două opțiuni: Circle Safe Basic – 14 zile și Circle Safe Premium – 31 de zile și caracteristici suplimentare, cum ar fi zone de mișcare personalizate și detectarea persoanelor.

Camera Logitech Circle 2 are un preț recomandat de 899 lei, versiunea cu fir, și 999 lei, versiunea wireless. Prețul accesoriilor variază între 135 lei și 270 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close