Dublu eveniment astăzi de dimineață: Vodafone România a inaugurat un nou magazin (Splaiul Unirii, nr.1, vizavi de Hanul lui Manuc, într-unul dintre locurile cu cel mai mare trafic din București) și lansarea de către acest operator a iPhone X pe piața românească, concomitent cu lansarea mondială.

magazin vodafone

Mi se pare important să spun mai întâi că Apple a anunțat ieri rezultatele financiare pe ultimul trimestru al anului fiscal, încheiat în septembrie.
Unii afirmă că Apple nu mai e cea fost, dar adevărul este că anunțat și venituri, și un profit care au lăsat cu gura căscată Wall Street-ul.
Așadar, venituri Apple pe trei luni au atins 52,58 miliarde de dolari (mai mari cu 12% față de aceeași perioadă a anului fiscal precedent) și profit de 10,7 miliarde de dolari (mai mari cu 20%).

iPhone X este cel mai așteptat smartphone la acest final de an. L-am văzut, atins. Vine cu cele mai avansate tehnologii în materie de telefoane mobile. Menționez doar câteva caracteristici care îmi plac: faci fotografii la 8 MP în timp ce înregistrezi video 4K, stabilizare video cinematografică (1080p şi 720p), încărcare rapidă:  50% în 30 de minute, încărcare wireless (cu încărcătoare Qi), ecran Super Retina HD, rezistent la apă/praf și suprafețe anti-amprente, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învățare artificială.
Poți vedea fișa tehnică în detaliu a iPhone X, aici.

Primul smartphone iPhone X a fost cumpărat de la Vodafone la 10 minute de la deschiderea noului magazin.

iphone x

Prețuri iPhone X la Vodafone
Cu abonament cu Super RED 45 iPhone  pentru  2 ani, costă 649 de euro.
Fără abonament: 1159 de euro.
Îl poți cumpăra de aici.

Numărul mare de pre-comenzi iPhone X din întreaga lume au luat prin surprindere Apple, care nu are deocamdată stocuri suficiente pentru a le onora rapid.
Imagini de la lansarea de azi dimineață, în diferite capitale ale lumii, aici.

Recent, Vodafone România a lansat Supernet 4.5G, rețeaua care oferă o nouă generație de viteze de download, optimizare pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare.
Potrivit testelor de viteză Ookla efectuate în trimestrul trei din 2017, Vodafone are cea mai rapidă rețea din România.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close