Închide

Ce vrei să cauți?

Singurele cozi simpatice

raiffeisen bank direct debit
raiffeisen bank direct debit

Dacă plătești încă facturile mergând pe la ghișee, merită să faci un calcul: doar trei ore irosite în fiecare lună cu drumurile și cozile înseamnă, într-un an, cam o zi și jumătate din viața ta, timp pierdut.

Putem rezolva problema simplu și confortabil: să dăm cuiva sarcina să ne achite facturile, iar noi să scăpăm de grija lor.

Serviciul Direct Debit de la Raiffeisen Bank exact asta face:

Prin serviciului Direct Debit mandatezi banca să facă automat plăți din contul tău curent către furnizorii pe care i-ai desemnat. Mai simplu spus, să îți plătească la timp, în numele tău, facturile.
Direct Debit îți poate achita facturile la furnizorii de utilități (telefonie fixă sau mobilă, energie electrică, gaze, apa, cablu TV, salubritate etc.), companii de asigurari, firme de leasing, organizații caritabile la care donezi.
După ce banca a plătit, vei primi acasă facturile, polițele de asigurare etc; tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai în cont sumele respective.
Dacă se întâmplă să nu ai bani suficienți în cont, Raiffeissen Bank îți va trimite un SMS de informare.
Cum poți să activezi serviciul Direct Debit și informații suplimentare, găsești aici.

Și aș mai vedea un avantaj: elimini surpriza de a constata că ai serviciile de utilități suspendate. E omenește să uiți, mi s-a întâmplat și mie să mă trezesc fără curent electric acasă, pentru că neglijasem să achit două facturi consecutive.

Raiffeisen Bank promovează Direct Debit printr-o campanie simpatică, „Fără coadă”.
Despre ce e vorba, vezi în acest clip 🙂

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu