cluj connecting day brinel

În mod sigur ți s-a întâmplat: pentru o întâlnire profesională de o oră, ai pierdut patru ore pe drum.
La Cluj Connecting Day, Cisco a prezentat Spark, soluția business de ședințe virtuale in cloud, cea mai avansată, cred, de pe piață.
Cisco Spark este potrivită pentru săli mici și mari de meeting. Permite videoconferințe cu imagine HD (suportă și conținut 4K), messaging, voce HD, programarea ședințelor, spațiu de lucru, notificări.

cluj connecting day brinel

Conectarea dispozitivelor este wireless, nu mai este nevoie de cabluri sau de adaptoare. Pot fi integrate soluții de la alți producători, inclusiv controlul climatizării, al luminii, al draperiilor, cu un singur dispozitiv.

Prezentările sunt afișate pe smartboard. Schițele de pe tabletă sunt văzute de toți participanții, iar modificările și comentariile la schițe, salvate în spațiul virtual de lucru.

Dacă un participant trebuie să plece în timpul mitingului, transferă foarte ușor conferința pe smartphone. Și invers, dacă întârzie, poate intra în videoconferință de pe smartphone și, când ajunge în sală, este transferat automat pe sistemul principal.
Detectează automat vorbitorul și calculează cea mai bună imagine posibilă:

cluj connecting day brinel cluj connecting day brinel

Numără persoanele din fiecare sală conectată. Cum sunt multe aplicații în dezvoltare, în curând va putea recunoaște participanții la miting  și să livreze la final un raport: câte persoane au participat la întâlnire și cine sunt ele.

La dezvoltarea Spark, Cisco lucrează cu IBM, Salesforce și Apple.

cluj connecting day

Am punctat doar funcțiile esențiale. Găsiți pe acest site, foarte bine realizat, informații complete despre Cisco Spark, inclusiv cum puteți să o testați.
_________________________________

Cluj Connecting Day, organizat de BRINEL în parteneriat cu Cisco, este un eveniment anual dedicat profesioniștilor și specialiștilor IT&C din Transilvania. Ediția 2018, a treia, a reunit peste 300 de participanți, manageri IT din companii și administrație, studenți ai facultăților tehnice, alături de specialiști din companii de stat sau private.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close