eastcom.ro

Anker PowerCore 10400 este cea mai bună baterie externă pentru telefon pe care am descoperit-o, dintre cele multe pe care le-am folosit de-a lungul timpului.

Anker, producător de accesorii pentru echipamente mobile, a fost creat de un grup de foști angajați Google.
Steven Yang, unul dintre ei, spune că filosofia de business a companiei este să creeze produse de calitate, durabile, la prețuri ok.

Și a reușit, devreme ce brandul Anker este cel mai popular la categoria acumulatori portabili pe Amazon, iar publicații ca The Verge sau Business Insider îl prezintă la superlativ.

Bateria externă Anker PowerCore 10400 este de dimensiuni reduse, ușoară (240 de grame), cu finisaj elegant și vine cu două porturi USB.

eastcom.ro

Se încarcă repede, datorită tehnologiilor PowerIQ si VoltageBoost.  Are de asemenea, protecție la descărcare accidentală și scurt-circuit.
Capacitatea de 10400 mAh este suficientă pentru încărcarea unui iPhone 6 de patru ori sau a unui Galaxy S6 de două ori și jumătate.

Bateriile externe Anker sunt aduse de eastcom.ro, unic importator și distribuitor oficial Anker în România. Produsele Anker se găsesc în magazinul eastcom.ro, cât și la partenerii autorizați.

Până pe 2 mai, eastcom.ro are 20% reducere la toate produsele pe care le vinde, inclusiv la Anker PowerCore 10400.
Transportul este gratuit pentru cumpărături de peste 79 de lei.

Ce mai găsim pe eastcom.ro la reducere: huse și folii de protecție telefoane, încărcătoare, cabluri, accesorii pentru mașină, căști audio wireless și boxe bluetooth.

1 Comment

  1. Vad ca tot mai multa lumea vorbeste despre bateriile externe. Eu nu am avut niciodata una pana acum, insa la cat de putin imi tine bateria la telefon in ultima vreme, realizez ca devine si pentru mine indispensabila.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close