Aproape 200 de speakeri, reprezentanți ai unor companii majore, experți globali și lideri din digital, tehnologie și transformarea afacerilor vin la iCEE.fest, peste doar trei săptămâni.

Netflix, Google, Facebook, Shazam, Instagram, Youtube, New York Times, CNN, El Mundo sunt doar cateva exemple de companii majore care au trimis speakeri și traineri la București.

În plus, sunt mai mulți speakeri independenți care pot spune lucruri liber de rigorile corporatiste, printre care Gerd Leonhard (autor “Technology vs Humanity”), David Schneider (co-autor “The Death of Stalin”) sau Simon Gosling (Futurist, “Unruly”).

Părere personală: foarte multe evenimente de tip conferință tech de la noi sunt parazitate de vorbitori slabi, care nu au mare lucru de spus sau, mai rău, plictisesc de moarte auditoriul cu sesiuni de vânzări mascate de tipul „noi suntem cei mai tari”.
Participanții vin, dar nu pentru plicticoșii ăștia, ci pentru partea de networking și, unii, pentru a evada o zi de la serviciu.

iCEE.fest nu este așa, dacă te uiți la lista speakerilor și evenimentelor, așa că îl recomand.
Vrei să vezi dacă ți se potrivește iCEE.fest sau nu?
Ai aici (click) un test sub forma a șapte întrebări și răspunsuri.
Ne vedem acolo!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close