Închide

Ce vrei să cauți?

LG G7 ThinQ. Cinci informații despre acest nou smartphone

smartphone LG
smartphone LG

Am primit pentru un test sumar de o oră un exemplar pre-producție al noului smartphone premium LG G7 ThinQ, lansat recent la New York și Seul. Noul smartphone va ajunge în România cel mai probabil spre sfârșitul acestei luni.

Design și protecție
Spatele și fața LG G7 ThinQ sunt fabricate din Gorilla Glass 5, iar rama, din aluminiu vopsit, pentru o mai mare siguranță la șocuri. Finisaj impecabil, elegant, nu-ți va fi jenă să-l așezi pe masă, în public.
Certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă (atenție, apă dulce, nu de mare/ocean!). A trecut cele 14 teste militare de funcționare în condiții dificile US MIL-STD 810G. Bun!
Tastă dedicată AI
Pe lateral găsim o tastă AI (inteligență artificială). Activează Google Assistant (comenzi vocale pentru apeluri rapide, text, vreme, calendar etc) și Google Lens (recunoaștere obiecte, locuri, salvare cărți de vizită, prin intermediul camerei foto).

LG smartphone

Camera foto AI
LG G7 ThinQ are cameră duală: una standard de 16 MP/f 1.6 și cealaltă wide-angle, 16MP/f 1,9. Pentru fotografii în condiții de lumină scăzută, avem modul Super Bright.
Camera vine cu capabilități AI: scanează și identifică 19 tipuri de subiecte foto (animale, mâncare, cer, plajă, fructe, copii, orașe, zăpadă etc) și face setări automate pentru poze cât mai reușite. Avem la îndemână și patru filtre din care putem alege înainte de fotografiere.

AI foto smartphone AI foto smartphone

Speaker cu rezonanță
Proiectanții LG G7 ThinQ au gândit carcasa acestui smartphone ca o cutie de rezonanță pentru difuzorul DTS-X. Sunetul este foarte bun, l-am testat rapid cu câteva clipuri de pe Youtube. Pretențioșii într-ale sunetului vor descoperi încântați că acest smartphone redă și FLAC.
Super Bright Display
LG promite că display-ul de 6,1 inci (1440 x 3120 pixeli) consumă cu 30% mai puțină energie, ceea ce e important pentru conservarea bateriei de 3000 de mAh.
Pentru zilele cu soare puternic, avem modul Super Bright Display, care oferă o strălucire de 1000 de nits.

Prețul urmează să fie comunicat.
LG G7 ThinQ își va găsi locul cu ușurință în top 5 smartphone-uri 2018.
Revin cât de curând cu un test complet.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu