Închide

Campanie buy back aparate de aer condiționat de la Daikin

Daikin România – care produce, părere personală, cele mai bune aparate de aer condiționat pentru locuințe, a lansat programul Buy Back, prin care încurajează înlocuirea vechilor aparate de aer condiționat cu unele de ultimă generație, din gama Bluevolution.
Discounturi oferite: până la 400 lei.

Un aparat de aer condiționat vechi, care nu mai funcționează la capacitate maximă, devine ineficient energetic și poate avea efecte negative atât asupra celor care îl folosesc, cât și asupra mediului înconjurător – explică Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin România.

Campania se desfășoară exclusiv prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert până la data de 30 iunie 2018, iar promoția se aplică la achiziționarea echipamentelor din gama Bluevolution: Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera, Sensira R32 și Comfora.

Experții Home Comfort Expert asigură consiliere, recomandări, soluții personalizate, montaj, service și întreținere.

aer conditionat

Reciclarea aparatelor de aer condiționat colectate în urma campaniei este asigurată de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.
Conform RoRec aproximativ 42% din conținutul aparatelor de aer condiționat reciclate sunt diverse metale, 12% sunt fracții bogate în cupru și 11% sunt componente de plastic. Toate acestea trec prin procese de tratare și reciclare, din care rezultă materii prime secundare pentru industrie.
Mai multe informații despre programul Daikin Buy Back: www.daikin.ro/buyback .

Compania Daikin este prezentă în peste 145 de țări, având peste 67.000 de angajați în cele 90 de fabrici și o experiență de 90 de ani în soluții de climatizare.

Adaugă comentariu