Închide

Ce vrei să cauți?

LG G7 ThinQ, smartphone-ul cu cel mai bun sunet de pe piață

smartphone LG
smartphone LG

O surpriză plăcută în testele cu noul flagship LG G7 ThinQ este sunetul.
Inginerii producătorului coreean au avut geniala idee de a transforma carcasa acestui smartphone într-o cutie de rezonanță și a obține astfel efectul Boombox.
Dacă te uiți la un film pe Netflix sau „pui” muzică la o petrecere, speaker-ul LG G7 se dovedește puternic și fidel cu bașii. E ca și cum ai folosi o boxă externă de calitate conectată prin bluetooth. Iar când așezi telefonul pe o suprafață de lemn, sunetul devine de-a dreptul impresionant.
LG spune că sunetul noului său smartphone livrat de speaker este de 10 ori mai puternic decât al produselor concurente.

Sunet DTS: X 3D în căști sau boxă
LG G7 ThinQ se detașează la acest capitol și prin sunetul DTS: X 3D Surround livrat până la 7.1 canale, fără să ai neapărată nevoie de căști audio premium scumpe pentru a te bucura de el.
Poți selecta de pe display direcția sunetului:

smartphone

LG G7 ThinQ vine și cu un convertor audio Hi-Fi Quad DAC. Rezultatul: un sunet de calitate pentru audiofilii care folosesc căști premium cu impedanță mare.

Înregistrare sunet cu LG G7: HD și stereo
Pentru jurnaliști, bloggeri și pentru toți cei care vor să păstreze amintiri sonore (concerte, de exemplu) smartphone-ul LG are înregistrare HD și stereo.

LG G7 ThinQ, smartphone-ul cu cel mai luminos ecran de pe piață
Contează cât de luminos este ecranul unui mai smartphone, mai ales acum vara, când soarele e puternic și stăm mult în aer liber.
Ecranul QHD+ FullVision de 6,1 inch (3120 x 1440) al LG G7 poate fi reglat la o luminozitate maximă de 1.000 niți. Bazat pe tehnologia Super Bright Display, consumă cu până la 30% mai puțin față de predecesorul său. Display-ul se adaptează automat după șase setări de culoare – Auto, Eco, Cinema, Sporturi, Jocuri și Expert. În modul Auto, analizează și identifică automat conținutul drept video, foto, joc sau website și optimizează setările.

smartphone

Super Bright Camera
Despre camera foto și despre funcțiile de Inteligență Artificială (AI) am vorbit aici. Menționez acum doar funcția Super Bright: odată activată, camera va evalua cadrul și va măsura nivelul de luminozitate al imaginii de pe display. Dacă luminozitatea imaginii este sub 3 lux, LG G7 ThinQ va lumina imaginea de până la patru ori, pentru instantanee bune și noaptea.

Rezistent IP68
Subțire și stilat, cu sticlă Gorilla Glass 5 atât pe fața, cât și pe spate, LG G7 a primit calificativul IP68 pentru rezistență la apă și praf și a trecut de 14 teste MIL-STD 810G, create de armata Statelor Unite pentru a evalua performanța echipamentelor utilizate în condiții de lucru dificile.

LG G7 ThinQ poate fi cumpărat de la Telekom, Vodafone și Orange.
Detalii despre acest foarte reușit smartphone, aici.

Adaugă comentariu