Închide

Ce vrei să cauți?

Ai un proiect de protecție a mediului? Înscrie-l la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

ecotic
ecotic

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat, organizata de ECOTIC, este cea mai importantă competiție națională pentru proiecte de protecție a mediului.
Competiția și-a construit consecvent o tradiție (prima ediție a fost în 2009) și este democratică – primește înscrieri de la orice tip de organizație care are/a avut un proiect în domeniu, în ultimul an.

Cine se poate înscrie la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat
Ajunsă la X-a ediție (cu aproape 500 de proiecte participante într-un deceniu), Gala este organizată pe patru secțiuni:
– instituții de învățământ: școli, licee, facultăți
– companii
– ONG-uri
– instituții publice
Pentru a se califica, proiectele trebuie să fi pornit după octombrie 2017 și să fie într-un stadiu suficient de avansat pentru a avea rezultate relevante, chiar și intermediare.

Ce fel de proiecte pot participa
Gala Premiilor pentru un Mediu Curat
promovează inițiativele dedicate protecției mediului, prevenirii risipei resurselor planetei și proiectele de CSR.

ecotic

 5 motive să te înscrii

  • Astfel de proiecte sunt bazate în mare parte pe voluntariat, pe timp și energie dăruite. Un premiu va fi o recompensă meritată și încurajatoare pentru toți participanții la proiect.
  • Obții notorietate și recunoaștere publică. Sunt multe proiecte reușite care rămân neștiute în afara unei comunități restrânse. E timpul să devină cunoscute la nivel național.
  • Un posibil premiu va funcționa ca argument pentru obținerea de finanțări la proiectele viitoare
  • Organizațiile obtin feedback valoros în urma jurizării
  • Organizațiile își pot stabili conexiuni utile în comunitatea de Mediu

Cum te înscrii
Înscrierea e simplă și nu durează mult, cam 15-30 de minute. Dai click aici și completezi rubricile.

Data limită pentru înscrieri este 20 noiembrie 2018
Proiectele sunt evaluate de un juriu de specialitate, însă votul final îl va avea publicul pe pagina de Facebook Organizația ECOTIC, organizatoarea Galei Premiilor pentru un Mediu Curat.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 decembrie pe website-ul ECOTIC, premiile urmând a fi acordate în cadrul celei de-a zecea ediții a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat.

„Invitam organizațiile care deruleză proiecte dedicate protecției mediului și utilizării eficiente a resurselor, precum și programe de CSR, să le înscrie în ediția aniversară a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat.
Prin promovarea bunelor practici la nivelul comunitaților locale contribuim, împreună cu partenerii noștri, la dezvoltarea unei atitudini responsabile față de valorile  mediului în care trăim”, explică Valentin Negoiță, Președinte ECOTIC.

Concursul este organizat cu sprijinul Ministerului Mediului, Interbrands, Heineken, InfoCons, Hotnews, RFI Romania, Cărturești, Oameni si Companii, Romania Pozitiva, Image Factory, CCIFER.
______________________________________________

Detalii despre organizația ECOTIC, istoric și realizări, aici.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu