antivirus

Spuneam în vară, după extinderile cu birouri proprii în Australia și Noua Zeelandă, că Bitdefender a devenit cel mai important brand 100% românesc pe piața internațională.
Bitdefender și-a stabilit până acum prezența locală în SUA, Franța, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Canada și mai nou, în Olanda.

Știrea zilei este că Bitdefender a cumpărat compania olandeză RedSocks Security BV. Bitdefender a preluat tehnologiile, produsele, portofoliul de clienți și parteneri și angajații RedSocks și și-a organizat birouri proprii la Haga.

Cine este RedSocks Security
Compania RedSocks Security este specializată în detectarea automată de incidente și de trafic suspect la nivelul rețelei și în combaterea criminalității informatice.
Combinând algoritmii de inteligență artificială cu vizibilitatea asupra atacurilor, RedSocks oferă soluții de detecție în timp real a breșelor și mecanisme de răspuns la incidente de securitate.
Soluțiile RedSocks răspund unei nevoi stringente a pieței, rezultate din creșterea numărului breșelor de amploare cauzate de atacuri sofisticate care nu pot fi blocate de soluțiile pentru rețele de pe piață.

Suntem capabili să oferim acum clienților Bitdefender și noilor noștri clienți RedSocks o protecție și mai solidă în fața atacurilor informatice. Soluția Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platformă completă de prevenție, detecție și răspuns, odată cu funcționalitățile revoluționare aduse de RedSocks, spune Florin Talpeș, CEO al Bitdefender (foto).

 antivirus

Când am pornit RedSocks în 2012, obiectivul nostru a fost să construim soluții care să fie utile oricărui tip de organizație și să oferim clienților valoare pe termen lung. Alături de Bitdefender, ne atingem acum acest țel.
Suntem extrem de mândri să fim recunoscuți de o companie vizionară de talia Bitdefender, spune Pepijn Janssen, fondatorul RedSocks.

 Preluarea birourilor RedSocks de la Haga și integrarea echipelor locale de specialiști în vânzări și cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunitățile de business de pe piața olandeză, prin înființarea Bitdefender Olanda, și vor susține extinderea operațiunilor în vestul Europei. Bitdefender este prezentă pe piața olandeză de 12 ani, cu soluții destinate familiilor și companiilor.

 Tranzacția dintre cele două părți, asistată de I5 Invest Gmbh, a avut loc în 11 octombrie și include tehnologiile, produsele, portofoliul de clienți și parteneri și angajații RedSocks – consultanți de relații cu clienții și ingineri specializați în monitorizare de trafic și incidente la nivel de rețea.
Cumpărarea RedSocks completează seria de fuziuni și achiziții derulate în ultimii doi ani de către Bitdefender. Mai întâi, Bitdefender a cumpărat în 2017 partenerul de pe piața franceză, iar în ultima lună a integrat linia de business a partenerului australian și a deschis birouri proprii la Melbourne, sediul Bitdefender Australia.
_______________________________________________

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Încă din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii recunoscute la nivel internațional destinate securității pentru familii și corporații și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor și infrastructurilor companiilor. Astăzi, tehnologiile Bitdefender sunt prezente în 38% dintre soluțiile de securitate de pe piață. Mai multe detalii sunt disponibile pe https://www.bitdefender.ro

1 Comment

  1. Cred ca asta a fost cea mai buna veste, dupa toata nebunia din tara. Iti da incredere ca suntem si noi buni la ceva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close