transfer bani rapid

Pentru că sunt milioane de români plecați din țară, știrea acesta e utilă pentru mulți.
TransferGo a lansat serviciul internațional de transfer de bani complet gratuit.
Poți trimite acum bani în și din 47 de țări din întreaga lume fără niciun cost. TransferGo percepe comision zero și operează transferurile la cursul mediu (interbancar) al pieței.

Cine este TransferGo
Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană. Sediul central se află în Londra. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin și Varșovia.
Are 700.000 de clienți.
TransferGO a fost nominalizată anul acesta finalistă la  categoria „Start-upul cu cea mai rapidă creștere” pe baza votului a peste 10.000 de specialiști din industria tehnologică, în competiția „Premiile Europas” organizată de TechCrunch.

transfer bani

Există și opțiuni Premium TransferGo, rapide și super rapide
Transferurile gratuite, cu comision zero, sunt posibile datorită succesului celorlalte servicii TransferGo, premium, de transfer bani în timp real.
De exemplu, prin optiunea Acum, banii ajung de la expeditor la destinatar în maximum 30 de minute, la tarife mult mai convenabile decât oferta altor companii. Detalii pe site (click).

Concurs: Invită și câștigă
Dacă recomanzi serviciul TransferGo prietenilor primești 10 lire plus că ai șansa să câștigi premii suplimentare.
Nu e greu deloc să te înscrii în campanie, vezi aici (click) cum.

Câți bani au fost trimiși prin TransferGo
Din 2015, românii au trimis pînă acum peste 145 de milioane de euro prin serviciiile TransferGo, numărul clienților crescând de la an la an.
Valoarea medie a fiecărei tranzacții este de peste 420 de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close