automotive

Dacă îți plac mașinile, știi software și ești din zona Timișoarei (sau dispus să te muți acolo), ai ocazia să lucrezi la automobilul viitorului pentru cei mai mari constructori în domeniu, printre care BMW, Mercedes, Porsche şi Jaguar Land Rover.

Aproximativ 90% dintre inovațiile care sunt aduse automobilelor astăzi înseamnă programare/software.
O mare companie internațională, Visteon, deschide un nou centru de dezvoltare soluții software pentru industria automotive în România, la Timișoara.

Cine este Visteon
Visteon este una dintre cele mai mari companii automotive din lume, a cărei cercetare și producție se concentrează exclusiv pe componentele electronice de bord pentru automobile: indicatoare cu afişare digitală, sisteme de informare şi infotainment, sisteme audio, telematică, controlerele de domeniu pentru pilotaj SmartCore™ şi platforma pentru conducere autonomă DriveCore™.
Visteon are vânzări anuale de peste 3 miliarde de dolari și 10.000 de angajaţi în 40 de centre din 18 ţări.

Ce va face centrul de cercetare Visteon de la Timișoara
Deschiderea Centrului de dezvoltare a produselor auto Visteon din Timişoara este parte din strategia de dezvoltare a companiei în Europa, alături de centrele tehnice din Germania, Franţa şi Marea Britanie.
Centrul de la Timişoara va fi implicat în principal în dezvoltarea software pentru sistemele electronice avansate de bord (panouri de bord digitale, sisteme de infotainment şi afișare pe parbriz) și de asemenea în dezvoltarea de noi tehnologii pentru automobilul fără șofer. Centrul de la Timişoara va lucra pentru clienţi precum BMW, Mercedes, Porsche şi Jaguar Land Rover.

Ce specialiști caută Visteon pentru Timișoara
Compania caută specialiști pentru următoarele poziții: Software Engineer Supervisor, Software Engineer for Automotive Electronics, Senior Software Engineer, cu experiență de 1-5 ani.
Aici (click) găsești informații detaliate și formularele electronice pentru depunerea CV-ului.
Compania intenţionează să recruteze 400 de angajaţi la Timișoara până în 2020.
Succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close