Închide

Ce vrei să cauți?

Hub-ul London Stock Exchange Group din București se dezvoltă și caută specialiști

angajari
angajari

London Stock Exchange Group (LSEG), operatorul Bursei de la Londra, a anunțat în primăvară intrarea pe piața locala prin deschiderea unui centru de servicii în București.
Centru de servicii LSEG din România funcționează deja și caută specialiști de top în diverse tehnologii.
Am avut o scurtă discuție cu Dee Liyanwela, Head of Business Services Limited Romania:

London Stock Exchange Group și-a creat propria companie care să ofere servicii tuturor entităților din grup, în toată lumea. Ca parte a acestei strategii, am creat Centre de Excelență în servicii de business în diferite zone de pe glob, în Marea Britanie, Italia, SUA, Sri Lanka și acum, în România, a explicat Dee Liyanwela.

Avem planuri importante cu acest centru din România. Planurile prevăd angajarea a peste 200 de specialiști în următorii doi ani, care să lucreze în Cercetare-Dezvoltare, Information Services și în alte diverse tehnologii. Deocamdată, avem un colectiv de 50 de specialiști, urmând ca pînă la finalul anului să mai angajăm 100.
Căutăm specialiști în Inteligență Artificială, Machine Learning, Natural Language Processing, infrastructură IT și piețe de capital.
Bucureștiul va deveni un hub-cheie în structura  centrelor LSGE din întreaga lume.

În afară de a angaja specialiști în diverse discipline, ne gândim să punem la punct un program de pregătire în domeniul  tranzacțiilor bursiere.
Considerăm că suntem un contributor important al culturii pieței de capital, în condițiile în care piața locală poate deveni o destinație importantă pentru investiții în regiune – a conchis Dee Liyanwela.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu