desene animate copii

Important pentru părinți, devreme ce Youtube este devorat cu pasiune de copii, dar conține tone de conținut absolut nepotrivit pentru cei mici.

Aplicația YouTube Kids este disponibilă și în România.
Noua platformă reunește video-uri potrivite pentru copii, iar adulților le oferă instrumente simple prin care să selecteze canalele disponibile și să limiteze timpul de vizionare pentru cei mici.
Copiii găsesc pe YouTube Kids video-urile potrvite vârstei, de la desene animate și cântecele pentru copii la conținut educațional și răspunsurile la întrebările pe care și le pun despre natură, știință și lumea care ne înconjoară.

Aplicația YouTube Kids este gratuită, funcționează pe telefon, tabletă sau Smart TV și poate fi descărcată de la următoarele adrese: Google Play / iOS.

Localizarea YouTube Kids înseamnă, dincolo de meniuri în limba română, și un algoritm care are în vizor conținutul local, de la recomandări la rezultatele căutărilor. Copii pot urmări aventurile personajelor preferate din desenele animate de la Cartoon Network România sau Bumerang România, asculta cântecele de la TraLaLa sau Cantece Gradinita, învăța cu personajele BabyRiki sau cu Paxi, personajul creat de European Space Agency pentru a-i ajuta pe copii să descopere natura și universul.

Cele mai importante caracteristici ale aplicației YouTube Kids:

 • Conținut dedicat familiei: Aplicația este creată special pentru familie. YouTube Kids oferă un mediu dedicat familiei, unde copii pot să dea frâu curiozității și imaginației, folosind canale și playlist-uri organizate pe 4 categorii: emisiuni, muzică, învățare, explorează.
 • Selecții ale partenerilor: Copiii pot explora numeroase canale selectate, pe numeroase teme, de la artă și lucru manual la muzică, sport, învățare și multe altele. Părinții pot alege cu ușurință la care dintre aceste selecții și teme să aibă acces copiii lor.
 • Ușurință în utilizare: YouTube Kids are imagini mari, design colorat și butoane vizibile ușor, ca să le fie mai ușor celor mici să o utilizeze. Când părinții deschid pentru prima dată aplicația află cum YouTube Kids filtrează și recomandă conținut.
 • Conținut aprobat de părinți: Aplicația YouTube Kids cuprinde o serie de instrumente care să-i ajute pe părinți să administreze experiența celor mici. Modul „Conținut aprobat” permite părinților să selecteze video-urile și canalele care să fie disponibile copiilor. De asemenea, este foarte ușor pentru părinți să aleagă manual ce video-uri și canale să excludă. Părinții pot alege dacă permit sau copiilor să realizeze căutări în aplicație.
 • Timpul de vizionare: Aplicația are integrat un temporizator, astfel încât părinții pot limita timpul de vizionare al copiilor în aplicație. De exemplu, pot stabili ca o sesiune de vizionare să nu depășească 30 de minute. Aplicația îî va spune copilului când sesiunea s-a terminat.

YouTube Kids folosește un sistem care are ca scop asigurarea unui mediu „family friendly”, însă nici un sistem nu este perfect. În cazul în care părinții găsesc un video care le ridică semne de întrebare, îl pot raporta foarte ușor. În acest mod pot ajuta la îmbunătățirea platformei și crearea unui mediu propice pentru cei mici.

YouTube Kids, pe scurt:

 • Aplicația YouTube Kids a fost lansată în februarie 2015, iar în prezent este disponibilă în 60 de țări la nivel global (inclusiv România)
 • YouTube Kids are zeci de milioane descărcări, peste 160 de miliarde de vizualizări și peste 14 milioane de utilizatori activi în fiecare săptămână, la nivel global
 • Aplicația YouTube Kids este destinată copiilor cu vârste între 3 și 12 ani. Peste 13 ani se recomandă YouTube
 • Aplicația YouTube Kids poate fi utilzată pe smartphone sau tabletă (cu sistem de operare iOS 7 sau mai nou, Android 4.1 sau mai nou), pe TV, folosind Chromecast, Apple TV, console de jocuri sau televizoare smart
 • Copiii nu au nevoie de un cont pentru a folosi YouTube Kids. Aplicația nu permite încărcarea de video-uri sau comentarii la conținut, ci doar vizionarea de conținut

Mai multe detalii despre YouTube Kids aici: https://www.youtube.com/yt/kids/

 

1 Comment

 1. O platforma excelenta, multumesc pentru recomandare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close