specialisti IT

Grupul Edenred, cel mai mare emitent de carduri și tichete de beneficii pentru angajați și companii din lume, a deschis recent la București propriul Digital Center.
Edenred Digital Center funcționează ca un hub internațional de inovație tehnologică în domeniul plăților electronice. Soluțiile dezvoltate la București vor fi exportate în toate cele 46 de țări în care grupul este prezent.
Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer, va coordona activitatea R&D din România și ne oferă detalii despre acest centru.

Viitorul e-payments se numește App-to-App

Volumul plăților prin telefonul mobil, via Apple Pay sau Google Pay, de pildă în restaurante, magazine sau la stațiile de benzină, a crescut mult și crește în continuare – spune Dave Ubachs.

Edenred Group Chief Information Officer

Următoarea evoluție tehnologică în domeniul plăților electronice se bazează pe tehnologia App-to-App. Asta înseamnă că aplicațiile mobile se conectează și comunica între ele.
De exemplu, când plasezi o comandă la Uber Eats, nu mai e nevoie să dai detaliile contului bancar pentru plată; aplicația Uber „știe” să se conecteze la contul bancar sau la contul Edenred, iar utilizatorul nu mai trebuie să dea click-uri repetate pentru a finaliza comanda.
În concluzie, tindem să nu mai avem nevoie de carduri bancare fizice –  plățile se mută spre cardurile virtuale și spre sistemul App-to-App Payments.

O singură aplicație mobilă factotum

Modelul de business Edenred poate fi definit ca B2B2C (Business to Business to Consumer) sau B2B2E (Business to Business to Employee); colaborăm cu companiile pentru rezolvarea comodă a unor probleme ale angajaților – explică Dave Ubachs.
În prezent, dezvoltăm un ecosistem de beneficii și modalități de plată, ecosistem cuprins într-o aplicație mobilă de payments complexă, care să faciliteze bonusurile și decontarea pentru angajați, astfel încât aceștia să își poată plăti prin această singură aplicație prânzul, transportul la locul de muncă, programe de pregătire profesională, vacanțele șamd.
Nu suntem foarte departe de finalizarea acestui proiect.

payments

Ce fel de specialiști caută Edenred Digital Center

Avem o lungă experiență de colaborare cu România, de aproape 18 ani.
Decizia de a deschide centrul de inovație Edenred la București este justificată de calitatea verificată a specialiștilor de aici, cu bune competențe nu numai tehnice, dar și de leadership.
Leadership-ul este o calitate esențială, pentru că acest centru de la București dă direcția dezvoltării unor noi metode de plată digitale în toată lumea. Aici concepem aceste noi soluții Edenred pe care le vom introduce apoi în zecile de țări în care activăm.
De aceea, căutăm specialiști cu competențe tehnice, de development, dar, mai important, capabili să colaboreze eficient și creativ, pe partea de design tehnologic, cu toate filialele Edenred din lume – a declarat oficialul Edenred.

Compania intenționează să recruteze 200 de specialisti IT până la sfârșitul anului viitor, iar în prezent derulează recrutări pentru 50 de poziții, printre care senior and junior mobile developers, Java developers, support developer leads si Oracle Experts.

Află mai mult detalii despre Edenred Digital Center și, dacă vrei să îi cunoști și să construiești împreună cu ei un viitor digital și conectat global,  trimite CV-ul la join.edc@edenred.com

Cine este Edenred Grup
Grupul conectează 830.000 de clienți corporații, 47 de milioane de utilizatori-angajați și 1,7 milioane de comercianți parteneri din 46 de țări. Edenred a gestionat anul trecut aproximativ 2,5 miliarde de tranzacții, realizate în principal prin intermediul aplicațiilor mobile, platformelor online și cardurilor, reprezentând peste 28 de miliarde de euro în volum de afaceri.

Edenred (www.edenred.com) este cotată la bursa de valori Euronext Paris și este inclusă în indicii CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe și MSCI Europe.

În România, Edenred deservește peste 35.000 de companii-client și peste 1.500.000 de utilizatori pentru carduri și tichete de masă, cadou, tichete de creșă, tichete de vacanță, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri. Edenred România este recunoscut ca angajator excelent, câștigător al mai multor premii “Best Employer”.
(va urma)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close