Vânzările în România de aparate de aer condiționat marca Daikin din categoria flagship au crescut în recent încheiatul an financiar cu 66% – spun oficiali ai companiei.
Compania Daikin, înființată în Japonia acum 95 de ani, propune câteva modele de aparate de aer condiționat cu design premiat și cu funcții de top precum detectarea persoanelor prezente în cameră și redirecționarea fluxului de aer astfel încât să nu deranjeze sau niveluri multiple de filtrare.

Daikin România și-a completat portofoliul de produse din zona rezidențială cu două echipamente: cea mai mică centrală termică de pe piață și pompa de căldură Altherma 3 hidrosplit.
Centrala termică are o greutate de 27 kg, dimensiunile 400 (l) x 256 (a) x 590 (î) mm și suprafața de 0,23 m² ocupată pe perete. Centrala Daikin pe gaz în condensare a fost premiată la două dintre cele mai mari și prestigioase competiții de design din lume, obținând premiile Design IF 2018 și Reddot Product Design Award 2018.

centrala termica

Pompa de căldură Altherma 3 hidrosplit este o alternativă rentabilă la centrala termică cu combustibil fosil. Sistemul utilizează o sursă regenerabilă de energie: extrage căldură din aerul exterior.
____________

Daikin România, subsidiara locală a celui mai important producător de aer condiționat din lume, a înregistrat în anul financiar 2018-2019 o cifră de afaceri în valoare de 28,6 milioane de euro, în creștere de 12% față de anul anterior.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close