zagazaga

La 20 de kilometri de Focșani și la 200 de kilometri de București, în Delta Siretului, a apărut o mică Veneție cu case plutitoare. E ZagaZaga.
Aici, între 29-31 august, va avea loc a patra ediție a Focșani Blues Festival.
Invitat al festivalului este anul acesta trompetistul de origine cubaneză Arturo Sandoval, nume de referință al latin-jazz-ului din întreaga lume.

Arturo Sandoval a câștigat zece premii Grammy, șase premii Billboard și a un premiu Emmy.
A fost decorat de președintele Barack Obama cu cea mai înaltă distincție civilă din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertății.
Line-up-ul festivalului va fi întregit de alți artiști de renume, printre care Nightlosers, Berti Barbera & Nicu Patoi, Los Mambo Jambo, JT Lauritsen & The Buckstone Hunters, Mission Cimbalom Marius Preda, Kyla Brox sau Philipp Fankhauser.

zagazaga

Cei care vor dori să rămână în inima festivalului se pot caza la ZagaZaga în bungalouri, corturi de lux și chiar case plutitoare, de unde se pot bucura de privelisti unice. De asemenea, se va organiza o zonă de campare, toate detaliile privind ofertele de cazare se vor regasi pe site-ul festivalului.

Focșani Blues Festival va asigura pe perioada festivalului transportul gratuit din Focșani la ZagaZaga. Pe site-ul festivalului focsanibluesfestival.ro, se vor gasi toate informatiile privind trasportul.
Accesul la scena de zi este gratuit. Biletele și abonamentele pentru scena principală sunt puse în vânzare pe eventim.ro, bilete.ro și iabilet.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close