dARe by samsung

Îndrepți telefonul spre ilustrațiile acestei cărți,  Selfie cu Elfii – Poezii augumentate pentru copii.
Și ilustrațiile prind viață ca animații pe ecranul smartphone-ului. Vaca sub formă de fast food mugește, apar extratereștri, păianjeni uriași, motani care torc.
Nu vă povestesc chiar tot, că stric surpriza.
Selfie cu Elfii este prima carte pentru copii cu realitate augumentată și a pornit ca un proiect de imaginație inițiat de Samsung România.
Cartea a apărut la Editura Vellant, sub semnătura lui Carmen Tiderle, ilustrația și layout-ul sunt create de Vali Petridean, cu un conținut de realitate augmentată facilitat de aplicația dARe by Samsung, iar animațiile, amplificate de One Night Gallery, sunt opera lui Tudor Calnegru.
O poți cumpăra de la Cărturești, comanda direct din aplicația dARe sau de pe site-ul Editurii Vellant.
Pentru a trezi la viață animațiile AR, descarci gratuit aplicația dARe by Samsung  din Google Play și Apple Store,

carte copii

”Tehnologia are un rol din ce în ce mai important în educația timpurie.
Tocmai de aceea, în calitate de lider în tehnologie, am vrut să susținem eforturile părinților de a petrece cât mai mult timp de calitate împreună cu copiii lor, într-un mod creativ, folosind elemente tehnologice de ultimă generație.
Suntem convinși că această modalitate de interacțiune va fi o bucurie pentru întreaga familie
“, explică Livia Fericean, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager Samsung. 

1 Comment

  1. Foarte interesant! Mi-ai dat o idee super pentru cadoul nepoatei mele. Sper sa-i placa 🙂 Mersi pentru articol, nu cred ca as fi aflat altfel la timp pentru ziua ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close