Închide

Ce vrei să cauți?

Competiție națională pentru proiecte de protecție a mediului

ECOTIC
ECOTIC

Ieri la prânz, în București, a fost vreme de ieșit în tricou, dar seara, în centru țării, vijeliile au smuls acoperișuri și au doborât copaci peste mașini.
Mai în sud, Veneția este sub aproape doi metri de apă.
Din punct de vedere al civilizației, omenirea o duce cel mai bine din întreaga sa istorie (hrană, speranță de viață, confort etc), dar prețul plătit sunt fenomenele extreme datorate schimbărilor climatice – aflate abia la început, după cum prognozează experții.
Grija față de natură și administrarea inteligentă a resurselor nu mai sunt mofturi, ci măsuri urgente pentru a limita viitoarele dezastre.

Spuneam că s-au înmulțit în România inițiativele legate de protecția mediului. Cele mai interesante și eficiente astfel de proiecte sunt recompensate la o ceremonie deja de tradiție – prima ediție a fost în 2009, Gala Premiilor pentru un Mediu Curat.
Cu o condiție: să se înscrie, aici (click).
Timpul rămas până la închiderea înscrierilor este scurt: 25 noiembrie, așa că e bine să nu amânați.

Un premiu înseamnă un argument solid la viitoarele cereri de finanțare, satisfacție pentru voluntari și o Gală care e o excelentă ocazie de networking la nivel înalt în domeniu.
Pe site găsiți și câțiva concurenți înscriși anul acesta, de la instituții publice la școli generale – așadar e o competiție cu participare largă, în care se poate înscrie oricine are un proiect interesant.
Dați de știre prietenilor care activează în domeniul protecției mediului despre această competiție.

Adaugă comentariu