Performanța în sport cere parteneriate puternice.
V-am mai povestit despre înotătoarea Camelia Potec. Poți să faci un film bazat pe viața ei. Pe scurt, după o accidentare, medicii i-au spus că nu se mai poate recupera și au îndemnat-o să se retragă din sport. Nu i-a ascultat și după un an a cucerit un titlu olimpic la Atena – medalia de aur la 200 de metri liber.
În 22 de ani de activitate sportivă, Camelia a cucerit peste 200 de titluri naționale, a depășit recordul european prin câștigarea a 16 medalii europene, dintre care patru de aur. Din 2013, Camelia a devenit Președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

Camelia Potec a devenit partener de imagine cu Tinmar Energy, lider în furnizare de energie electrică și gaze naturale cu capital 100% românesc.

Parteneriatul cu Camelia Potec a venit ca o opțiune naturală. Asta pentru că, atât noi, cât și ea, ne bazăm pe valori comune precum dinamismul, relaționarea prietenoasă, și, în același timp riguroasă. Sunt de părere că doar prin disciplină și rigoare putem să promitem clienților noștri că se pot baza pe noi și că au toată energia noastră” – spune Carla Parnica, Marketing & Corporate Communication Manager al Tinmar Energy.

„Cred foarte tare în parteneriatul cu cei de la Tinmar Energy și mă bucur că am fost aleasă să fac parte din această echipă de oameni care încurajează, cu fiecare ocazie, atât tinerii, cât și adulții să ducă un stil de viață sănătos, prin mișcare și sport”, declară la rândul ei Camelia Potec.

Robert Glință și Tinmar Energy, împreună pe drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 Robert Glință, 22 de ani, unul dintre cei mai buni înotători din România, se antrenează în fiecare zi cu gândul la aurul Olimpiadei 2020.
Este singurul înotător român deja calificat pentru Tokyo.
Deține recordul mondial pentru juniori și recordul național pentru seniori la 100m spate, în bazin olimpic. Palmaresul său este, însă, mult mai lung, iar lista de competiții naționale și internaționale unde s-a făcut remarcat, dar și de premii și distincții speciale, începe din 2006, de la vârsta de 9 ani.
Robert anunță parteneriatul cu Tinmar Energy pentru cât mai multe medalii aduse României.

„Tinmar Energy susține #ceamaibunaenergie românească în sport și alimentează succesul românesc la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Robert Glință dă un exemplu de performanță, pasiune și perseverență, calitățile ce stau la baza unui sportiv excelent” – spune Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager al Tinmar Energy.

„Mă bucur să am alături de mine un brand care, la fel ca mine, țintește sus, iubește competiția și are un mindset baza pe ideea de performanță în ceea ce face – spune Robert Glință. Ne așteaptă un drum intens, dar cu răbdare și cu echipa mea extraordinară, din care face parte și Tinmar acum, știu că va fi și un drum extrem de frumos. Să îmi depășesc limitele, să mă calific alături de niște sportivi de mare calibru și să reușesc să am o mentalitate îndreptată spre succes – asta înseamnă pentru mine #ceamaibunaenergie.”
______________________________________________

Tinmar Energy, este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat și pe timp de criză, având în portofoliu companii de referință, dar și clienți rezidențiali.
Cu o experiență de peste 18 ani în energie, Tinmar este și producător de energie regenerabilă prin investiții susținute în parcurile fotovoltaice.
În prezent compania deține 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producție de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României.
De mai bine de trei ani, compania furnizează energie electrică și gaze naturale, alături de alte servicii integrate –  și pe segmentul de piață destinat consumatorilor rezidențiali.
#ceamaibunaenergie #energieromaneasca #energieverde
(Publicitate)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close