Știți că am prieteni la Vodafone. Mi-au spus că pregătesc un Black Friday „incredibil” cu telefoane mobile și pachete de servicii de la UPC.

Ce am aflat:

  • În oferta Black Friday Vodafone vei găsi smartphone-uri cu prețuri speciale pentru toate buzunarele și gusturile, inclusiv modele de top
  • Primele oferte vor apărea pe site-ul Vodafone încă de joi, 14 noiembrie
  • Punctul culminant, când vor fi postate cele mai multe telefoane cu preț special, unele din categoria flagship, va fi vineri, 15 noiembrie
  • Vineri vor fi trei valuri de oferte cu preturi incredibile. Știi unde găsești tasta refresh, nu?
  • Dar ca să nu stai lipit de telefonul vechi sau de laptop, îți arăt o cale mai isteață: dă click pe pagina specială Vodafone Black Friday, lasă-ți adresa de email și afli printre primii când apar cele mai bune oferte. E simplu, nu?
  • De asemenea, voi anunța și pe blog ce oferte mi se par mai interesante, ce telefoane mi-aș cumpăra eu adică, așadar mai treci în vizită și pe aici.

PS: După cum știi, Vodafone și UPC sunt acum împreună. Așa că să vă așteptați și la oferte de servicii de televiziune și internet fix cu ocazia acestui Black Friday Incredibil.

1 Comment

  1. M-am inscris. Astept cu interes ofertele, cunoscut fiind faptul ca, companiile de telefonie sunt foarte bune la achizitia de clienti noi si mult mai putin se pricep la fidelizarea celor vechi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close