dr. Monica Apostolescu

Port ochelari de prin clasa a doua. Îi spărgeam des în copilărie, ceea ce însemna de fiecare dată o mică tragedie acasă.
Astfel că am înțeles-o pe fetița mioapă care a ieșit din cabinetul doamnei doctor oftalmolog de la Clario, bucuroasă pentru că nu mai trebuie să poarte ochelari.

Miopia poate fi vindecată doar la maturitate, prin operație.
Însă tehnologia evoluează și avem acum „lentila de noapte” pentru copii. Arată ca o lentilă de contact și e miraculoasă: pusă înainte de culcare, reglează ochiul miop astfel că a doua zi copilul nu mai are nevoie de ochelari. Totodată, lentila încetinește progresia miopiei, de cele mai multe ori accelerată în perioada de creștere.

clario clinica oftalmologie

 Dr. Monica Apostolescu, cofondatoarea Clario Oftalmologie

Clinica Clario Oftalmologie s-a mutat de curând într-un sediu nou, în Pipera, la cinci minute de mers pe jos de la stația de metrou Aurel Vlaicu.

Mi-a atras atenția uimitorul dispozitivul japonez Yuniku.
Cine a probat rame de ochelari știe cât de greu găsești una care să se potrivească cu fizionomia proprie. În cazul meu, brațele ochelarilor sunt întotdeauna prea scurte, de pildă.
Yuniku te scanează cu set de camere video și, cu ajutorul unor algoritmi complecși, îți proiectează ochelari unici, care vor fi imprimați apoi 3D.

Toată aparatura instalată la Clario Oftalmologie e cea mai avansată pe plan mondial, de la dispozitivul de măsurare a tensiunii oculare, la tomograful de nerv optic.

Clinica Clario cuprinde și o sofisticată sală de intervenții chirurgicale, computerizată și robotizată, având ca principală specializare operațiile de renunțare la ochelari.

dr. Monica Apostolescu

Medicii Clario Oftalmologie sunt specializați pe toate categoriile de vârstă, de la copii foarte mici (6 luni) la seniori. Prețurile sunt ok.
Fiind foarte aproape de clădirile de birouri din Pipera, clinica este potrivită și pentru miile de corporatiști din zonă care stau concentrați ore în șir cu ochii în ecranele computerelor.
_______________________
Informații complete despre investigații, terapii, bio medici, găsești pe site-ul Clario.
_______________________________
Cofondator, alături de soția sa, al Clinicii Clario este Radu Apostolescu, unul dintre creatorii eMAG. După ce a renunțat la funcțiile executive de la retailerul online, Radu a devenit antreprenor în alte domenii, printre care Studioul Abis, specializat în producție video, și producția cinematografică (recentul film „Maria, Regina României”).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close