internet

Internetul a devenit în ultimele săptămâni unul dintre cele mai importante mijloace de producție, asemenea electricității. Multe companii sunt dispersate în locuințele angajaților, care își țin ședințele și iau decizii prin servicii video (Skype, Zoom).
O seamă de restaurante primesc o gură de oxigen pentru supraviețuire datorită comenzilor online, de pe smartphone.
Plata cu cardul diminuează din riscurile de contaminare prin manipularea bancnotelor. Poate uităm adesea, dar POS-urile funcționează de asemenea mulțumită comunicațiilor electronice.
Elevii primesc temele online.
Ținem legătura cu seniorii noștri izolați în casă sau aflați departe, cu prietenii de peste mări și țări prin Internet. Și lucru important: putem să ne vedem la față.
Internetul și serviciile de telefonie au devenit osatura esențială a societății.
Ar fi de ajuns 24 de ore în care să nu funcționeze și s-ar instala haosul.

Vodafone este cea mai bună rețea mobilă din România
Toate rețele de comunicații mobile din România au fost testate, în februarie, de auditorul german independent umlaut AG.
În urma acestor măsurători, Vodafone România a fost certificată de către germani drept cea mai performantă rețea mobilă din România, obținând cel mai mare punctaj total pentru calitatea și performanța rețelei mobile.

Aceasta este cea de-a șasea certificare consecutivă pe care a primit-o Vodafone România ca urmare a măsurătorilor efectuate de către auditorul independent umlaut AG (P3 communications GmbH).

cea mai bună retea mobila

Cum și unde au avut loc măsurătorile de anul acesta
Campania de măsurători de anul acesta a fost realizată între 10 februarie și 2 martie, pe teritoriul României, pe un traseu ales în mod aleatoriu de auditorul umlaut AG.
Măsurătorile bazate pe echipamentele de măsură profesionale portabile au acoperit o distanță rutieră de 8194 km și 24% din populația României.
Măsurătorile bazate pe testele de tip crowdsourcing au acoperit 95,2% din zonele urbane populate, 49,8% din zonele populate non-urbane, în timp ce dimensiunea totală a suprafeței testate a fost de 113.568 km2.
În urma măsurătorilor comparative realizate asupra tuturor rețelelor de telefonie mobilă din România, Vodafone România a înregistrat cel mai mare scor total pentru calitatea și performanța serviciilor sale de date și voce mobile.

Campania de măsuratori bazată pe echipamente de măsură profesionale portabile s-a desfășurat pe un traseu ce a inclus localitățile Timișoara, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Suceava, Iași, Bacău, Buzău, Constanța, București, Râmnicu Vâlcea, Lugoj, Deva, Sebeș, Făgăraș, Codlea, Sighișoara, Luduș, Huedin, Aleșd, Valea lui Mihai, Dej, Vatra Dornei, Flămânzi, Târgu Frumos, Roman, Adjud, Râmnicu Sărat, Slobozia, Hârșova, Lumina, Corbii Mari, precum și pe drumurile rutiere dintre acestea.
Localitățile și drumurile testate au fost selectate independent și aleatoriu de către umlaut AG, fără a le comunica în prealabil operatorilor de telefonie mobilă, pentru a asigura obiectivitatea și acuratețea rezultatelor finale și pentru a reflecta experiența reală a consumatorilor români.

„Sunt foarte mândru de eforturile inginerilor noștri de a menține reţeaua mobilă Vodafone în poziția de lider în România intr-un moment în care a fi un partener de încredere pentru români a devenit un lucru esențial”, a declarat Cătălin Buliga, directorul de tehnologie al Vodafone România.

Creșteri mari de trafic
De la începutul crizei pandemice din România, Vodafone a înregistrat creșteri semnificative de trafic, fireşti în contextul actual, în care din ce în ce mai mulți oameni lucrează de acasă, iar educația s-a mutat online.
Astfel, în ultima perioadă, rețeaua mobilă a Vodafone înregistrează la ora de vârf o creștere de 23% a traficului de date mobile transmise de către clienți către rețea și o creștere de 25% a traficului de voce mobile.

 

____________________________________

Umlaut AG este o companie globală end-to-end, cu servicii complete, tras-industrială, care oferă servicii de consultanță și execuție clienților din întreaga lume. Mii de experți specializați și ingineri ai companiei oferă soluții inovatoare în toate industriile și în diferitele lor arii de intersecție, precum și pentru a servi sectorul public și a dezvolta culturi organizaționale, structuri și procese.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close