Închide

Ce vrei să cauți?

SAS oferă acces gratuit la platforma de e-learning și la cursurile Academiei de Data Science

Compania americană SAS, lider în soluții avansate de analiză a datelor și inteligență artificială, oferă acces gratuit la toate cursurile și resursele sale de e-learning până la sfârșitul lunii aprilie 2020. Aceast lucru permite celor interesanți să investească timp în dezvoltarea abilităților necesare joburilor viitorului și să profite de această perioadă de distanțare socială pentru a-și propulsa cunoștințele și cariera.

Cursurile și trainingurile online pot fi accesate pe portalul Learn SAS® Online.

„Oamenii din întreaga lume se confruntă cu o situație fără precedent, însă pe măsură ce ne distanțăm unii de ceilalți pentru binele comun, putem folosi productiv acest timp petrecut în casă.
Prin intermediul resurselor puse la dispoziție de SAS, orice specialist interesat în analiza avansată a datelor (Advanced Data Analytics) își poate îmbunătăți abilitățile și se poate pregăti profesional din siguranța propriei locuințe”, a declarat Ștefan Baciu, Country Sales Leader SAS Romania & Rep. Moldova.

Materialele disponibile gratuit includ 4 cursuri pentru profesioniștii Data Curation, 9 cursuri de Advanced Analytics și 5 cursuri de Inteligență Artificială și Machine Learning.
Ele nu sunt destinate începătorilor, însă cei care activează în industrie și au anumite cunoștințe tehnice vor putea găsi informații din domeniile de interes și pot aprofunda subiectele și specializările preferate.
Pentru cei care preferă o experiență de învățare ghidată, abonamentul gratuit la programul de e-learning SAS oferă informații specifice din companie și industrie, fiind potrivit pentru diferite niveluri de expertiză.

Toate abonamentele vor fi disponibile gratuit până la sfârșitul lunii aprilie 2020, iar utilizatorii înregistrați vor primi informații și actualizări de la SAS cu privire la seminariile și sesiunilele online la care pot participa.
Nu există restricții în ceea ce privește numărul de lecții la care se poate înregistra o persoană, însă, din cauza numărului limitat de locuri, un utilizator poate participa la un singur web-trainig live.

Adaugă comentariu