yummdiet.com, platforma de diete și well-being fondată de Cori Grămescu, atrage o rundă de investiții de 200.000 de dolari condusă de Simple Capital, vehiculul de investiții fondat de Andrei Pitiș, împreună cu compania de tehnologie Softbinator Technologies. yummdiet.com a fost fondată și lansată internațional de coach-ul de lifestyle și nutriție Cori Grămescu, care a investit în tehnologie și marketing exclusiv din fonduri proprii.

Cu ajutorul investiției de 200.000 de dolari, yummdiet.com își propune să atragă o cotă de piață semnificativă în țările în care are deja clienți (România, Marea Britanie, Germania, Franța) și să se extindă pe noi piețe internaționale. Având în vedere actuala structură a acționariatului, investițiile aduse, precum și capacitatea echipei de a-și adapta strategia la contextul social actual, yummdiet.com își propune ca până la finalul anului 2021 să atingă aproximativ 35.000 de clienți, ajungând astfel la un venit generat de  peste un milion de euro pe an.

yummdiet.com utilizează o tehnologie proprietară pentru a genera automat diete personalizate și, combinat cu celelalte instrumente disponibile pentru utilizatori, devine cea mai complexă platformă de slăbire de pe piață. yummdiet.com generează un meniu personalizat de slăbire sau menținere în funcție de preferințele alimentare ale clienților și de datele lor de lifestyle, are o secțiune în timp real de coaching și suport pentru slăbire, le oferă clienților acces la calculatorul de înlocuiri alimentare pentru un plus de flexibilitate și diversitate în meniu, antrenamente video pentru acasă și rețete cu ingrediente sănătoase, care se încadrează în recomandările nutriționale pentru slăbire.

„yummdiet.com are deja peste 1800 de membri din țară și din străinătate care și-au plătit un abonament și au urmat dieta, iar peste 40% dintre aceștia urmează dieta și în a doua lună. Încercăm să ne disociem de cultura dietelor agresive care urmăresc slăbirea cu orice preț și asta se vede și în rata de retenție a yummdiet.com, una cu 20% mai mare decât media dietelor obișnuite la nivel mondial. Cea mai mare satisfacție a noastră vine din feedback-ul clienților noștri care realizează că reușesc o schimbare de durată a stilului de viață și apreciază efectele pozitive pe care  yummdiet.com le oferă prin echilibru alimentar, energie, suport emoțional și stare de bine”, a declarat Cori Grămescu, fondator yummdiet.com.

dieta

Pe lângă clienții din România, yummdiet.com are deja un număr considerabil de clienți internaționali din mai multe țări din Europa cum sunt Marea Britanie, Franța, și Suedia, dar și din Statele Unite ale Americii și Emiratele Arabe Unite.

„Când am decis să investesc în yummdiet.com cel mai mult m-a atras faptul că deja strânsese clienți internaționali. Implicarea mea și a Simple Capital în yummdiet.com este în linie cu teza noastră de investiție, care pune accent pe proiecte adresate direct pieței internaționale. Avem în yummdiet.com un produs din zona de well-being bazat pe un algoritm proprietar și care prin mixul de servicii oferite și accentul pe experiența utilizatorului are toate premisele pentru succes pe piața internațională.”, a spus Andrei Pitiș, fondator Simple Capital.

Întregul sistem yummdiet.com, de la interfața destinată consumatorilor, până la soluția de administrare destinată utilizatorilor a fost dezvoltat de Softbinator Technologies. În mai puțin de jumătate de an specialiștii de la Softbinator Technologies au dezvoltat prima versiune a funcționalității de generare de meniuri personalizate și apoi, pe baza feedback-ului venit din partea clienților au luat naștere calculatorul de înlocuiri de alimente, lista de cumpărături și secțiunea de chat prin care clienții să interacționeze în timp real cu coachii de schimbare, iar în ultima lună, interfața de utilizare a clienților a beneficiat de un upgrade semnificativ.

„Softbinator Technologies caută constant să investească în start-up-uri bazate puternic  pe tehnologie, completând aportul de capital cu expertiza de a adresa probleme tehnice cu impact global. Deviza companiei este aceea de a construi tehnologie pentru umanitate și yummdiet.com se potrivește perfect în acest tipar prin care construim și livrăm un produs unic, care nu doar tratează, dar mai ales previne și își propune să schimbe modul în care utilizatorul își abordează propria sănătate”, a spus Daniel Ilinca, CEO & fondator Softbinator Technologies.

Despre Cori Grămescu
Cori Grămescu este coach de lifestyle și nutriție. A urmat periodic traininguri de instruire în Canada, SUA, Germania, UK, Suedia, Spania și Italia în diverse metode de antrenamente de grup. Din 2006 este instructor de Pilates si group fitness, iar în 2013 a obținut licența de tehnician nutriționist. Cori a fondat yummdiet.com la începutul anului 2020 și deține studiourile de fitness feminin LadyFit din București. În 2017, Cori a obținut un MBA la Maastricht School of Management.

Despre Andrei Pitiș și Simple Capital
Cu peste 25 de ani de experiență în industria software din România și Statele Unite, Andrei Pitiș este un antreprenor, business angel și mentor, cu cinci exit-uri internaționale de succes la activ.
În 2019, Andrei a fondat Simple Capital, vehicul de investiții private care își propune să susțină startup-urile de tehnologie cu produse inovative cu adresabilitate pe piața internațională.

Despre Sofbinator Technologies
Softbinator Technologies, companie românească specializată în Product Development și R&D, cu expertiză în blockchain și Inteligență Artificială, dezvoltă soluții digitale de Fintech, MedTech/HealthTech și EdTech pentru clienți din Europa, America de Nord și Asia. Softbinator Technologies are în prezent peste 80 de specialiști IT în cele două birouri din București și Constanța.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close