gaming

SSD-ul extern ADATA SE770G cu iluminare RGB.  În preajma Crăciunului vine în magazine noul SSD ADATA SE770G. Conectivitate USB3.2 Gen 2 și Type-C, viteze de citire/scriere de până la 1000/800 MB/s și cu un panou generos cu iluminare RGB.
Noul dispozitiv transferă un fișier video 4K de 10 GB în doar 20 de secunde. Poate fi conectat cu console de jocuri pentru stocare extinsă și timpi buni de încărcare a jocurilor. SE770G funcționează pe Android, macOS sau Windows. Garanție 3 ani. Prețul și magazinele nu au fost anunțate.

Pentru companiile care au nevoie de o imprimantă multifuncțională pentru formate mari, dar au spații de lucru limitate, Epson a lansat modelele 3-în-1 SureColor SC-T3100M și SC-T5100M.
Echipamentele SC-T3100M de 24 de inci și SC-T5100M de 36 de inci sunt potrivite pentru printarea desenelor tehnice, plotarea hărților CAD, GIS și tipărirea diferitelor materiale promoționale și informative pentru sectoarele de retail și ospitalitate.
Imprimantele integrează un scaner de 600 dpi; digitalizează documentele (până la 2,72m) în mai multe formate, le trimite către diferite destinații și scalează copiile la dimensiunea documentelor originale.

imprimante

Modelul SureColor SC-T3100M va fi disponibil din decembrie 2020, iar modelul SureColor SC-T5100M în primăvara 2021.
Printre principalele caracteristici:

  • Scanare la 600dpi până la 2.72 m
  • Printare și scanare direct pe și de pe USB
  • Scanare cripatată în format PDF, JPEG, TIFF
  • Partajare ușoară – scanare pe USB, mail (securizat), server FTP (securizat), folder de rețea
  • Comunicare cu imprimanta prin Wi-Fi încorporat, AirPrint, USB/ LAN
  • Capacitate imprimare de până la 100 m, tăiere a colii până la format A1
  • Cap de printare Epson Precision Core Micro TFP ce nu trebuie înlocuit

Raiffeisen Bank anunță că din noiembrie aproximativ o treime (129) dintre agenîiile sale vor intra în era “Viața fără CA$H”.
Asta înseamnă că operațiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la MFM/ATM, în zona 24H,
existentă în fiecare unitate. În plus, banca are în alte câteva zeci de unități program redus de
casierie, pe care âl va adapta continuu, pe măsura ce traficul va scădea ăi alternativele
digitale oferite vor acoperi o gama și mai largă de operațiuni cu numerar.

Samsung a lansat monitoarele de gaming Odyssey G7 și G9. Cu un ecran curbat perfect, la 1000R, tehnologie QLED cu Quantum Dot și o rată de refresh de până la 240Hz, uită de lag sau de motion blur.

gaming

BCR a lansat „Mindfulness financiar: cum să-ți îmbunătățești relația cu banii, primul program de acest gen din România.
Realizat de experții Școala de Bani în colaborare cu psihoterapeutul Gáspár György, programul este format din 21 de pași zilnici, ușor de urmat,  gândiți sub forma unor lecții ce oferă informații care să-i familiarizeze cu subiectul pe cei care îl parcurg, dar și exerciții practice, pentru o mai bună înțelegere a subiectelor prezentate.
Programul poate fi accesat gratuit pe site-ul: www.scoaladebani.ro

foodpanda, cea mai mare platformă de food delivery din România, a listat anul acesta circa 1000 de magazine la nivel național în categoria Shops din aplicație, iar pe tot parcursul lunii noiembrie compania va oferi livrare gratuită pentru comenzile din această secțiune. Până la finalul anului viitor, foodpanda vizează o pondere de peste 10% din business pentru segmentul de comerț rapid.
Potrivit foodpanda, în topul categoriilor de retaileri listați se află magazinele alimentare în proporție de 45% din total, urmate de magazinele de băuturi cu 13%, cele de proximitate cu 12%, patiserii (8%) și florării (6%). Până la finalul acestui an, compania are în plan să adauge în segmentul dedicat comercianților o nouă categorie, cea de farmacii.

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Kaira Pro Designed for Xbox, o pereche de căști wireless performante, proiectate în mod special pentru jucătorii de Xbox Series X|S.

gaming

Folosind difuzoarele Razer TriForce Titanium de 50mm și microfonul HyperClear Supercardioid, alături de conectivitatea Xbox Wireless și Bluetooth 5.0, Kaira Pro oferă un sunet deosebit de clar, inclusiv când vine vorba de comunicarea dintre jucători, indiferent  dacă utilizează o consolă Xbox Series X|S sau apelează la cloud gaming.
Utilizatorii pot accesa peste 100 de jocuri pe consolele lor Xbox, pe PC-urile lor și prin intermediul cloud gaming, chiar și pe dispozitivele lor Android,  folosind un singur abonament, Xbox Game Pass Ultimate.

Xiaomi afirmă că s-a menținut pe locul al doilea în topul celor mai importante branduri de telefoane inteligente din Europa Centrală și de Est, în al treilea trimestru din 2020, cu o creștere anuală de 80% și o cotă de piață de 27%, potrivit Canalys. În Europa, compania a cunoscut o creștere de 91%, a ajuns la o cotă de piață de 19% și s-a menținut pe poziția a treia în clasamentul producătorilor de smartphone-uri, în aceeași perioadă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close