boxă portabilă

De 95 de ani, inginerii Bang & Olufsen reglează sunete. Fiecare produs lansat poartă eticheta subînțeleasă de hi-end, inclusiv boxa portabilă, realizată manual, din materiale premium, despre care povestim azi, pe numele ei Bang & Olufsen Beolit 20.
Desigur, ne-am obișnuit să ascultăm muzica la căști, dar sunt momente când sunetele care călătoresc în întreaga casă ne bucură mai mult.
Bang & Olufsen Beolit 20 vine cu o combinatie de amplificatoare sid rivere puternice care produc sunetul True360. Te va încânta.
Ca difuzoare, încorporează: 3 x 1.5” Full Range; 1 x 5.5” Long-Stroke Wideband Woofer și 2 x 4” Passive Bass Radiators.
Odată încărcată, boxa livrează până la 8 ore de ascultare la nivel moderat și până la 37 de ore de sunet ambiental. Poate încărca la rândul ei, wireless, alte dispozitive, de pildă telefoanele mobile, compatibile Qi. E de ajuns să le așezi în tăvița superioară, peste semnul circular.
Pentru petreceri și alte evenimente, Beolit 20 funcționează cu succes în tandem cu o a doua boxa Beolit 20 sau Beolit 17 pentru sunet stereo.
Arată perfect și o poți plasa oriunde, nu te vei încurca în cabluri, pentru că se înțelege cu sursa de sunet prin Bluetooth 4.2. Cu o greutate de 2,7 kilograme, are dimensiunile remarcabile de doar 135x230x189mm.
O găsești aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close