Brandul Prestigio ne propune unele dintre cele mai interesante și performante gadgeturi.
Echipamentul acesta, stația de încărcare pentru portabile Graphene PD Pro Watch Edition, este, cred, cel mai bun de pe piață, la categoria sa, în acest moment.
Cu o capacitate de 20.000 de mAh, Graphene PD Pro Watch Edition poate încărca simultan până la cinci portabile Apple si nu numai, de la laptop la smartwatch.
Da, ai citit bine, îți încarcă și laptopul la nevoie, când ai o urgență și priza e departe.


Vine și cu porturi USB-C, că doar suntem în 2021. Se înțelege și wireless, cu toate gadgeturile standard Qi.
Mi se pare simpatic pentru că promite să se încarce complet în doar 50 de minute și pentru că știe să facă asta și în timp ce transmite energie altor gadgeturi.
Proiectanții au fost sârguincioși, astfel că Graphene PD Pro Watch Edition arată foarte bine, așa, pentru cumpărătorii pretențioși. E realizat din aluminiu și sticlă securizată și se apără cu o husă elegantă din piele.
Poate te întrebi ce este grafenul, folosit la fabricarea acestei bănci de energie.
Grafen este un material revoluționar, bun conducător de electricitate, mult mai rezistent decât oțelul, dar și mult mai ușor. Grafenul ajută bateria să nu se supraîncălzească în timpul încărcării foarte rapide și îi prelungește viața de cinci ori față de un produs similar obișnuit.
Graphene PD Pro Watch Edition este distribuit în România de ASBIS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close