acer laptop game

Acer a actualizat seria de notebook-uri de gaming Predator Triton 300, Predator Helios 300 și Nitro 5 cu cele mai noi procesoare Intel Core H-series din generația 11 și cu grafică NVIDIA GeForce RTX 30 – inclusiv noile GeForce RTX 3050 și GeForce RTX 3050 Ti.
Dintre cele trei, preferatul meu este Acer Predator Helios 300:

În afară de hardware-ul pomenit mai sus, vine cu până la 32GB RAM DDR4. Este răcit de ventilatorul 3D AeroBlade din generația 5 de la Acer, un ventilator personalizat cu 89 de lamele metalice cu grosime de 0,8 mm care generează un flux de aer cu 55% mai ridicat decât un ventilator din plastic.

Poți alege între un ecran FHD rapid de 360Hz sau unul QHD de 165Hz. Ambele au un timp răspuns overdrive de 3 ms. Tastatura a fost echipată cu 4 zone RGB și capace transparente în formă concavă pe tastele WASD. Vei găsi și o tastă Turbo pentru overclocking instant și o tastă PredatorSense care deschide aplicația de utilitate personalizată Predator pentru monitorizarea sau overclockarea sistemului, personalizarea iluminării RGB și multe altele.

Laptopul include un controller Ethernet Intel Killer E2600, Intel Killer Wi-FI 6 AX1650i și Control Center 2.0 pentru latențe reduse și o conexiune mai fiabilă, plus DTS: X Ultra. Vei găsi o gamă completă de porturi USB 3.2, inclusiv Thunderbolt 4 USB-C cu suport pentru funcționalitate DisplayPort și furnizare de energie. Este inclus și un port HDMI 2.1 care permite jucătorilor să se conecteze cu ușurință la un monitor extern. Un ultim detaliu: un HDD de 2 TB oferă mult spațiu pentru toate jocurile din portofoliul utilizatorilor.

Predator Helios 300 de 17” (PH317-55) va apărea în magazine din iunie, la prețuri începând de la 1800 euro.

Și cum arată noul Acer Nitro 5 de 17”, la 1300 euro:

acer laptop gaming

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close