olimpiada digitală de matematică

Cât de bun e copilul la matematică?
Poate afla dacă participă la Brio Challenge, ediția a doua, program de testare foarte serios, recomandat de Societatea de Științe Matematice, care se desfășoară online și este deschis elevilor din clasele 1-12.

De ce e importantă data de duminică, 16 mai
Olimpiada Digitală de MATE Brio Challenge se desfășoară în trei etape. Duminica aceasta, 16 mai, este ultima zi în care se mai pot face și înscrie teste de matematică în etapa 1 a competiției.
Evident, nu e indicat să lași testul pe ultima sută de metri.

Participarea la Brio Challenge se face online, deci elevul are nevoie de un calculator conectat la Internet sau tabletă. Smartphone-ul nu este potrivit din cauza ecranului mic.

Copiii care s-au înscris în această etapă vor primi un test sumativ al materiei din programa clasei în care sunt. Exercițiile îi vor trece prin întreaga materie a clasei, de la simplu la complex.
Nivelul de pregătire va fi indicat de locul în clasament pe care îl va ocupa fiecare elev în urma testului. Câștig important: elevul va afla totodată unde mai are de lucru în aprofundarea materiei.

Ce urmează
Participanții care obțin în prima etapă peste 80 de puncte vor fi calificați în etapa a 2-a, care va conține subiecte de dificultate crescută.
Apoi, în finala Brio Challenge vor ajunge cei mai buni copii, iar dificultatea competiției va fi maximă. Va conta, pe lângă corectitudinea răspunsurilor, și timpul de rezolvare a testului.

Premii interesante
Datorită partenerilor aceste ediții, copiii pot câștiga premii atractive: laptopuri, console pentru gaming și vouchere de cumpărături în magazinele Kaufland. Valoarea totală a premiilor din acest an la Brio Challenge depășește 40.000 de euro.

Participarea este gratuită
Platforma Brio oferă la înscriere două credite gratuite (1 credit = 1 test), câte unul pentru fiecare etapă eliminatorie. Așadar, toți copiii pot participa, fie că au, fie că nu au abonamente la platforma Brio.
Însă dacă vor să exerseze suplimentar sau să facă mai multe teste similare, platforma oferă această posibilitate de a achiziționa credite de testare suplimentare.

Înscrierile se fac online aici, locul în care găsești și alte informații utile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close